miércoles, 23 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 23 DE NOVEMBRE DE 2011


Aquest divendres dia 25 de novembre, el Palamós Club de Futbol celebra la seva assemblea ordinaria de socis a la Sala Polivalent de la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós. L'Assemblea començarà a dos quarts de vuit en primera convocatòria i a les vuit en segona. El Palamós no celebrava una assemblea de socis des de fa mes de dos anys. L'última va ser el juny del 2009 quan Emili Caballero va agafar la presidència del club en substitució del llavors president en funcions Joan Barba, que uns mesos enrera havia accedit al càrrec en el lloc de David Ferragut que el 19 de març del 2009 havia presentat la dimissió, després de gairebé cinc anys en el càrrec. A l'assemblea de divendres els socis hauran d'aprovar els números de la pasada temporada i el pressopost per aquesta, així com ratificar la presidència de Miquel Aguilar i de la seva junta directiva que recordem esta formada pels següents membres:

PRESIDENT: Miquel Aguilar González

SOTS-PRESIDENTS: Pere Caixàs Ferrer, José Cano Cebrián, Miquel Costa Congost i Antoni Heras Domingo.

TRESORER: Joan Barba Gallardo

SECRETARI: Xavier Oliver Moliner

VOCALS: Josep Cama Subirana, Sergi Cortés Corominas, Albert Dalmau Ragolta, Josep Fàbrega Ruiz, Moisès Huertas, Marc Mestres Bas, Manel Sánchez Sánchez, Joan Salvador Tomàs, Antoni Suñer Agüera i Ramon Tomàs Lladó.

A la fotografia una assemblea de socis del Palamós a la sala d'actes de La Gorga, sota la presidència de David Ferragut l'any 2007.

No hay comentarios: