martes, 22 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 22 DE NOVEMBRE DE 2011



El futbolista palamosí Xavi Casagran, actualment al Farners, va tenir aquest passat dissabte l’oportunitat d’enfrontar-se al seu ex-equip, el Palamós Club de Futbol. Xavi Casagran que va ser titular, va reconèixer que enfrontar-se al Palamós havia estat una experiència molt especial: "Durant la setmana tant la gent com alguns dels meus ex-companys em parlaven del partit. Jo soc palamosí i des de sempre soc un gran aficionat. Quan puc vaig a veure els partits del Palamós amb els meus amics, molts dels quals son membres de la Penya Sport". Casagran va debutar amb el primer equip del Palamós la temporada 2003-2004, a Segona B, de la mà del actual tècnic blaugrana Domènec Torrent. Va jugar-hi fins l'any 2007, quan va decidir fitxar pel Llagostera. La temporada passada va tornar al Palamós. Aquest darrer estiu va fitxar pel Farners, de Primera Catalana, on comparteix vestidor amb altres expalamosins com Xavi Banal, Marc Vilà o Marc Casas.

Convergència i Unió va ser la força més votada a Palamós en les eleccions generals. la participació a Palamós va ser del 62'3 per cent, sis punts inferior a la de les últimes eleccions generals. Els resultats va ser aquests:

Convergència i Unió 2.770 vots.
El Partit dels Socialistes de Catalunya 1.970 vots.
El Partit Popular 1.296 vots.
Iniciativa per Catalunya-Verds 411 vots.
Esquerra Republicana de Catalunya 720 vots.

Amb aquests resultats faig dos reflexions. El gran mèrit de Teresa Ferrés i el PSC de Palamós d'haver mantingut l'alcaldia a les municipals, i en segon lloc és un fet evident i incontestable que a les Generals el ciutadà vota al partit i a les Municipals a la persona, tot i que la llista també fa molt. La lectura dels resultats en aquestes Generals convida a moltes més reflexions.

No hay comentarios: