sábado, 19 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 19 DE NOVEMBRE DE 2011


L'amic Antón, el delegat del Palamós, ha penjat aquesta foto a Facebook. Es el vell Lluís Sitjar amb en Josep Soldado, en u´n partit Mallorca B-Palamós. L'equip estava entrenat per en Dome Torrent i en Carles Planchart i entre altres jugadors hi eren Edu Aguilar, Quim Boades, Xavi Banal, Manu Hererra, Rangel, Dorca...

El Palamós perd al camp del Farners (1-0)

El Palamós ha perdut al camp del Farners en un partit molt fluix de l’equip de Bertu Fernández. Els palamosins gairebè no han disposat d’ocasions de gol al llarg del partit. Al descans el marcador era d’empat a zero. El Farners ha marcat només començar el segon temps amb un gol de Ritxi Solà i ha conservat aquest aventatge durant tota la segona part. Els palamosins continuen amb 19 punts i s’allunyen dels llocs capdavanters de la Primera Catalana.
________________________________________
Farners: Bartrina, Alfons, Banal, Padrós, Artau, Marc Vilà (Herrera, 78’), Criado, Ivan Fernández, Marc Casas (Rueda, 57’), Xavi Casagran (Marc Martí, 70’) i Ritxi Solà (Fajardo, 65’).

Palamós: Bayona, Giró, Cabratosa, Chicho, Subi, Cornellà (Joël Múrcia, 78’), Sergi Romero, Jaume Duran, Quintanilla (Guitart, 55’), Ritxi Mercader (Barrera, 75’) i Javi Revert.

Gols: 1-0 Ritxi Solà (54').

Àrbitre: Goméz Hernández.

Targetes grogues: Ritxi Solà, Artau, Criado, Iván Fernaández i Banal del Farners i a Sergi Romero i Jaume Duran del Palamós.

No hay comentarios: