martes, 15 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 15 DE NOVEMBRE DE 2011


Fa uns anys no haurieu trobat aquesta imatge com a minim curiosa i poc creïble? Sembla un gag del Força Barça o del Crackovia. El president del Barça entrevistat per un àrab (aquests tenen calers) amb xil.lava en un immens plató de televisió. Per cert la televisió és Al Jazira Sports. Visca Qatar Fundation !!!

El Palamós porta recaptats 1.215 euros en les diferents aportacions de la campanya del "Jugador Facebook". Un total de 64 persones, segons la Web de l'Esport Palamosí, van col-laborar a través de donacions fetes a la guardiola que van posar diumenge a la porta principal de tribuna. No esta gens malalment.

Llegeixo aquest titular al Diari de Girona: "El Girona FC vol pagar menys a Sant Josep i Uni per l´acord de patrocini". Segons explica el text els dos equips de bàsquet professionals de Girona, Uni i Sant Josep, deixarien de tenir contracte amb el Girona FC per passar-lo a tenir amb una nova fundació anomenada Tots Som Girona. En el cas de l'equip femení, la contraprestació econòmica pel patrocini passaria dels actuals 125.000 euros anuals a 85.000. El club de LEB Or només rebria al voltant de 100.000 euros dels 200.000 que té firmats. Cuidadin, cuidadin, cuidadin...que això només és el principi i se molt bé de que parlo. Recordeu com van acabar, per desgràcia de molts de nosaltres, els projectes de Piterman i Luque en el Palamós? i el de Mi apuesta a Figueres? I el de Piterman a Santander primer i a Vitòria desprès? i el de l'indio del Racing de Santander?

M'agrada molt i molt la portada d'Interviu d'aquesta setmana. La Terelu Campos esta espectacular. Molt i molt sexi.


Avui fa 20 anys aquesta era la portada de Mundo deportivo:


Guardiola havia crescut. El Palamós de Juanjo Diaz esperava fer una gran entrada a l'Estadi per rebrè el Lleida de Mané i el Figueres de Jorge D'Alessandro jugava aquell cap de setmana amb el Real Madrid B. Temps era temps.

I per acabar la frase del dia: " Com fa 20 anys que no follo, aprofito dos vegades a l'any, el juny i el setembre, per a follaros a vosaltres". La frase és d'un professor universitari de Ciències Polítiques. Desprès els seus alumnes fan el que fan amb nosaltres quan acaben els estudis.

1 comentario:

La Juani de l'Hipercor dijo...

Tu sempre Pere has estat una mica de gustos "terelus".