lunes, 14 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE DEL 2011

Gairebè sense saber com ho ha fet la junta directiva del Palamós ha creat un autèntic monstre mediàtic amb el campanya del "Jugador Facebook". El ressó a la premsa escrita i audiovual, és realment impressionant. Un altre història ben diferent és la gràcia que li pot fer a l'entrenador Bertu Fernández i als jugadors de la plantilla tot això. Pel tó utilitzat per alguns integrants de la plantilla aquest passat diumenge intueixo (i només és una intuició que consti) que no acaba d'agradar gaire. De tota manera tots és limiten a dir que és una cosa de club, de la directiva i que ho troben bé. De fet que vols que diguin?

Aprofito aquestes linies per enviar-li una forta abraçada al delegat del Palamós CF, Anton Suñer, que aquesta pasada setmana va perdre la seva àvia, Mercè Vicens. Aquest diumenge amb el San Crsitóbal es va guardar un minut de silenci. Descansi en pau.

Quina mania que tenim de catalanitzar els noms originalment escrits en castellà. El San Cristóbal esta inscrit amb aquest nom a la Federació Catalana de Futbol i no amb el de Sant Critòfol. A mi mateix des de la redacció del Punt i el 9 Esportiu em van canviar el que jo havia escrit i no em va agradar gens. Desprès tots plegats ens emprenyem, i amb raó, quan ens canvien Lleida per Lerida o Girona per Gerona. Si no ens agrada que ens ho facin a nosaltres perquè desprès actuem de la mateixa manera?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pere, Moltes gràcies per recordar la meva àvia, una abraçada molt forta de part de tota la familia.
Antón Suñer