domingo, 13 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 13 DE NOVEMBRE DE 2011

El Palamós goleja a casa el San Cristòbal (3-0)

El Palamós ha golejat al San Cristòbal de Terrassa (3-0) i ha sumat la tercera victòria consecutiva. El Palamós ha sentenciat el partit en una excel.lent primera part en la que han marcat Javi Revert, que ja porta set gols en deu partits, Sergi Romero i Marc Vila. El Palamós ha pogut incrementar el marcador amb una pilota al pal de Javi Revert (38’) i un xut al travesser del mateix Revert (60’). Jaume Duran ha fallat un penal en el minut 55. En aquesta acció, ha estat expulsat el porter Moreno i els visitants han jugat tota la segona part amb deu. El Palamós jugarà el proper partit dissabte que vé al camp del Farners (16:00 hores). A l'imatge de la Penya Sport podem veure l'aspecte que presentava el Gol Nord de l'Estadi.

Palamós: Bayona, Barrera (Giró 35’), Cano, Chicho, Subi (Elies Martí 75’), Cornellà, Sergi Romero (Joël Múrcia, 62’), Marc Vila, Ritxi Mercader, Jaume Duran i Javi Revert (Quintanilla 66’).

San Cristòbal: Moreno, Siscu, Jordi Hernández, Arnau (Ibai, 39’), Lariño, Xavi, Kevin, Arjona (Tete, 79’), Charly (Juanjo, 53’), Joan (Sergi Estrada, 71’) i Edu (David 46’).

Gols: 1-0 Javi Revert (2'). 2-0 Sergi Romero (8'). 3-0 Marc Vila (33').

Incidències: 300 espectadors.

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez.

Targetes grogues: David Cornellà i Elies Martí del Palamós i Arnau del San Cristóbal.

Targetes vermelles: Moreno del San Cristóbal (53’) i Marc Vila (87’) del Palamós i a l’auxiliar del Palamós Alfons Garcia (89’).

El jugador Facebook del Palamós CF a “Els Matins de TV3” i La Sexta

Aquest matí el president del Palamós Miquel Aguilar (fotografia) i el vicepresident Toni Heras seran als Matins de TV3 per parlar del fixatge del jugador Facebook. La pionera iniciativa del fitxatge del Palamós a través de les aportacions dels amics de Facebook ha tingut un gran ressó entre els mitjans de comunicació audivisuals. Al marge de l’aparició d’Aguilar i Heras als Matins de TV3, La Sexta va enregistrar ahir un reportatge sobre el tema al Nou Estadi coincidint amb el partit Palamós-San Cristóbal. El club palamosí va anunciar ahir que porta recapatats 850 euros amb una aportació màxima de 200 euros per part d’un aficionat anònim.

Assemblea de socis el dia 25 d'aquest mes.

D’altra banda el Palamós C.F. ha anunciat que l’assemblea ordinaria de socis se celebrarà el divendres 25 de novembre a la sala d’actes de la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou a dos quarts de vuit de la tarda.

TERCERA CATALANA

PALS 0 FE PALAMÓS 1
(El partit ajornat amb el Tossa és juga el proper dimecres dia 16 de novembre a l’ annexe). La FE Palamós (Fotografia) ocupa la quarta posició de la categoria amb 19 punts a 5 de líder el Lloret B.