sábado, 5 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 5 DE NOVEMBRE DE 2011


Avui novament el programa "Futbol a Ràdio Palamós" ha estat al costat de l'esport palamosí en directe. Hem començat a les 15:45 amb les Històries del Degà que com cada jornada ens ha explicat en Guillem Cantorné. Hem seguit amb una entrevista amb el president de la Fundació Esportiva Palamós Joan Pau Pérez per que ens digués si hi havia previsió de suspendre partits per la pluja (s'han jugat tots els de casa). Hem aprofitat per parlar amb ell de l'actualitat del seu club. Seguidament hem connectat amb el camp del Junior de Sant Cugat per que en Ramón Ribas i l'Oscar Fraile ens expliquessin coses prèvies a l'inici del partit Junior-Palamós. A continuació, hem conegut una mica més al davanter del Palamós Francesc Guitart mitjançant el nostre test de 15 preguntes. Abans de l'inici del partit hem entrevistat a Jordi Soler, president i entrenador d'un nou club de Sant Antoni que juga els seus partits com a local al camp del Calonge: El Catalonia FC que juga a Quarta Catalana i que fins ara porta una trajectòria mes aviat negativa. Li desitgem el millor.

Al descans hem parlat amb Diego Orejuela (a la foto a la seva botiga de Palafugell) dins la nostra secció Què se n'ha fet de ...Bonissima la conversa amb l'ex-capi de l'Espanyol i del Palamós. Diego Orejuela te avui 49 anys i fa poc ha obert una botiga d'esports a Palamós (just davant de Can Paco). Com m'ha dit continua vinculat al futbol: "venen botes i espinilleres". Durant la segona part del Junior-Palamós hem viscut el final amb victòria del Tercera Catalana de la Fundació Esportiva Palamós, 1-0 contra el Vilartagues. Hem parlat amb Robi just acabar el partit. ultimament porten una trajectoria impecable. I a tot això ha finalitzat el Junior - Palamós amb victòria per 0-2. Ja sumen 16 punts i dormiran com a quarts classificats a un punt del líder, el Figueres que juga demà al camp del Peralada. Enhorabona Palamós. Gràfic: (Paka Molina).



A la part final del programa hem entrevistat a Subi, que fins a ara ho ha jugat tot juntament amb Bayona i Cornellà, a Javi Revert que ja és el màxim golejador de l'equip i un dels millors de la categoria i a l'entrenador del Palamós, Bertu Fernández. En Bertu ha reconegut que marca aviat ha estat clau, que l'equip esta mentalitzat per lluitar per l'ascens i que amb la victoria d'avui a Sant Cugat, s'ha arreglat la desfeta de casa amb el Cerdanyola. En els darrers minuts del programa també hem explicat que el Palamós de la Primera Catalana de bàsquet guanyava 40-37 gracies a la col.laboració d'en Martí Sansebrià que ens ho ha explicat. Un dissabte esportiu i radiofònic rodó. Enhorabona per la feina a tot l'equip de "Futbol a Ràdio Palamós".

No hay comentarios: