domingo, 6 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 6 DE NOVEMBRE DE 2011



La majoria són força iguals i no m'agrada gens generalitzar. Segons llegeixo avui a facebook i ha publicat Diari de Girona: Ernest Benach, que es va formar fent de jardiner a la Direcció General de Transports i que va arribar a President del Parlament Català, es jubila als 51 anys amb una pensió de 10.000 euros al mes durant els propers 4 anys i després de 7.000 euros al mes fins que es mori (esperem que sigui d'aquí molts anys i no es conya). Que poden pensar la resta de jardiners que es jubilaran als 67 anys amb uns 680 euros al mes? Suposo que deuen pensar: "TOTS VOLEM SER ERNEST BENACH".

Per cert l'imatge que mes recordo d' Ernest Benach era la d'ell a la primera fila de la llotja del Camp Nou amb uns auriculars escoltant la ràdio. Crec que sempre escoltava al mestre Puyal. Penso que ell i el Rei Joan Carles tenen molt en comú són: "dos tios campechanus que viuen de nasos gràcies al caler públic". Això si, "AMB DOS BARRETINES"!!!

Per cert ja som en plena campanya per les Generals del 20 N (manda "guevus" la data que van escollir per fer les eleccions de la punyetera crisi. No cal dir que ZP es tot un catxondu) He trobat aquesta imatge a la xarxa i m'ha fet molta gràcia. Però molta, molta, molta que diria en Pep.


I per acabar la frase i l'imatge del dia:

No hay comentarios: