jueves, 22 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 22 DE DESEMBRE DE 2011

FOTO. ALFRED FARRÉ.

El regatista canari Joaquín Blanco a la clase Laser Standard i la catalana Elisabeth Llargués en Laser Radial s'han proclamat guanyadors de la 36 Palamós-Christmas Race de vela que ha finalitzat avui en aigües de la badia de Palamós. Joaquín Blanco també s'ha proclamat guanyador absolut del Trofeu Manel Albalat, que dóna la circumstància que porta el nom del seu avi matern.

El Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, com podem veure a la foto del bon amic Alfred Farré, ha entregat el guardó de campió al regatista canari en un breu acte que s'ha desenvolupat a "L'Espai del Peix". Un dia més aquesta moderna, funcional i magnífica instal.lació palamosina ha rebut les lloänces de tots els presents. Lógicament dels que encara no hi havien estat. El Secretari General de l'Esport ha vingut acompanyat pel seu cap de comunicació, en Xavi Andreu amb el que hem recordat alguna que d'altre nit post-futbolística en el desaparegut pub "L'Orange".

La majoria de gent que ha vingut a l'entrega de trofeus regata ha quedat molt impressionada de veure des de la mateixa entrada de "L'Espai del Peix", la típica subhasta a la llotja de Palamós. Han quedat molt sospresos per l'introduciió de l'informàtica i les noves tecnologies a la llotja palamosina.

De l'entrega de trofeus ben poca cosa a destacar. Alguns dels premiats havien marxat i els que encara hi eren tenien pressa. Resultat ni un sol parlament, cosa que els presents, sincerament, hem agrait.

La valoració de la regata tot i els pocs mitjans ha estat més que posotiva. Bon nivell competitiu i ressó mediatic. L'organització ha estat impecable. Enhorabona.

No hay comentarios: