viernes, 23 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 23 DE DESEMBRE DE 2011


LA DIRECTIVA DEL PALAMÓS FULMINA BERTU FERNÁNDEZ

Bertu Fernández ja no és l'entrenador del Palamós Club de Futbol. La junta directiva del club va decidir la nit d'ahir dijous prescindir dels seus serveis amb l'objectiu que li serveixi de revulsiu a l'equip. La directiva va decidir la destitució de Bertu Fernàndez quan encara no s'ha acabat la primera volta del campionat de Primera Catalana. El club creu que la dinàmica de l'equip era massa irregular i tenia por de perdre el tren de l'ascens. Toni Heras, vicepresident esportiu del Palamós, explica que: "La relació amb Bertu era excel·lent i les raons del seu cessament són estrictament esportives i en el món del futbol ja se sap que el primer a caure sol ser l'entrenador". En aquest sentit la nit del passat dimarts Bertu Fernández, que ahir estava molt afectat pel cessament i no va voler fer declaracions, va escriure en el seu Facebook. "La paraula...Que bonic mantenir-la ". El ja ex-tècnic feia referència a la monumental esbroncada de la junta directiva a la plantilla després de perdre fa unes setmanes al camp del Farners (A l'imatge podem veure a Bertu Fernández i al seu ajudant Jordi Sala a la banqueta del camp del Farners en una fotografia de Sergi Cortés). El vicepresident esportiu Toni Heras va dir als jugadors que abans faria fora a tots els jugadors que a l'entrenador". El propi Heras va comentar sobre això que: "estic molt afectat pel cessament de Bertu. Jo no volia però el consens de la directiva ens ha portat a prendre aquesta decisió. És la llei del futbol". La destitució de Bertu Fernàndez com a entrenador del Palamós va ser consensuada per tota la junta directiva, L'última derrota a casa per un gols a tres contra el Mollet ha pesat molt en la decisió de la junta. El Palamós va deixar escapar una oportunitat d'or per posar-se segon en la classificació i acaba el 2011 a set punts del capdavanter, el Figueres. El club està estudiant ara la incorporació d'un nou entrenador que haurà de donar el vistiplau al nou reforç que vol incorporar el club . El Palamós espera presentar el nou tècnic la setmana que ve.




COMUNICAT D'UN DIRECTIU.

Aquest es el comunicat (a nivell estrictament personal) que ha penjat el directiu del Palamós CF, Albert Dalmau, a la seva Web:

Davant l'irregular trajectòria de l'equip i el fet de no haver complert amb les espectatives marcades a priori, la junta del Palamós CF ha decidit prescindir dels serveis de Bertu Fernández com a entrenador. La decisió, en contra del que es pugui pensar, no ha estat precipitada, ni presa a corre-cuita; sinó meditada i considerada com el revulsiu que necesita l'equip.De moment, encara no s'ha fet oficial el relleu a la banqueta, encara que les negociacions estan força avançades.

El full de ruta del Palamós CF tenia marcada l'aturada nadalenca com a la data per fer valoracions. I arribats a aquest punt, tot i que la marxa de l'equip era meritòria, com que no s'estaven assolint els resultats marcats a principi de temporada, la junta directiva ha decidit que era necesari un cop de timó que s'ha reflexat en un relleu a la banqueta.

La decisió d'acomiadar Bertu Fernández no ha estat, ni molt menys, fàcil, ni precipitada. El gros de la junta va apostar fortament per ell aquest estiu i, per tant, ha estat una decisió dura, meditada i ponderada.
Ja se sap, però, que en matèria futbolística els resultats pesen més que cap altra cosa... I en aquest cas, han pesat molt més que les veuetes del cor que alguns sentíem...

En tot cas, se'n va un gran entrenador, que ha fet una gran tasca i ha ens ha retornat el gust pel futbol.

LOTERIA DE NADAL

El Palamós Club de Futbol informa que tots aquells que varen adquirir participacions del Palamós CF del número 23.057 pel sorteig del 22 de Desembre de 2011 podran passar a cobrar-les per les oficines del club, a partir del 9 de Gener en horari de Dilluns-Dimecres-Divendres de 18:00 a 20:00. Per un error tipogràfic, que assumeix el club, a les butlletes hi figura com a dipositari Caixa de Catalunya. Cada butlleta de 5 euros esta premiada amb 21 euros.

LA TRADICIONAL QUINA NADALENCA

El Palamós Club de Futbol celebrarà la seva tradicional Quina de nadal els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener a la Nau dels 50 metres, a partir de les sis de la tarda. La tradicional Quina nadalenca es una important font d'ingresos en aquestes alçades de la temporada. El club ha previst recaptar aquest any 12.000 euros. La pasada temporada el Palamós va ingresar per aquest concepte 10.500 euros.

No hay comentarios: