jueves, 29 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 29 DE DESEMBRE DE 2011


El mateix dia de la destitució de Bertu Fernández i just un dia avanç del fixatge de Edu Vílchez com a nou tècnic del Palamós, un tal garriga22 publicava un curiós comentari en el Forum del club. M'ha semblat un text com dic del tot curiós, crític i sobretot molt i molt premonitori, llegit amb la perspectiva del temps i dels aconteixements. Bertu es destituit el dia 22 al vespre, el 23 només ho treu El Punt i el mateix dia 23 a la tarda s'anuncia el fixatge de Vílchez. El dia 24 com podem veure a l'imatge de la plana 33 del Mundo Deportivo és fan ressó la resta de mitjans de comunicació, tant de la destitució com del fixatge. Garriga22, de tot cor, et felicito ets un autèntic visionari. El text literal de garriga22 es aquest:

Publicado por garriga22, el 22 de Diciembre de 2011 a las 13:25

Supongo que con este título no habrá censura. Me parece muy triste la gran cantidad de partidos que hemos perdido contra equipos que ni sabiamos que existían, y la solución gastarse más dinero y continua fichando, que necesita bertu para ir líder de primera catalana? a messi?

Por no hablar de algun jugador que como ha estado en segunda y tenía nivel para estar en primera, ahora piensa que puede pasarse los partidos tocandose los huevos.

es una lástima jugar en el palamós antes significaba algo, recuerdo la época donde jugadores como vilchez, sí sentían los colores, ahora o damos un giro o con este conformismo no volvemos a tercera en 20 años.

TV Costa Brava fa un altre inocentada del "Jugador Facebook".

El cert és que ahir no vaig ser l'únic que va apuntar-se a fer conya marinera amb l'anomenat jugador Facebook que busca des de fa setmanes el Palamós CF. Avui he pogut veure com TV Costa Brava va apuntar el nom de Romario com a jugador Facebook del Palamós. Els companys de la TV costa Brava fins i tot es van entreenir a fer un foto-montatge. Ja sabeu alló de que es tracta que parlin d'un ja sigui bé o malament o de conya i la veritat és que el Palamós CF ho esta aconseguint. De tota manera no vull ni pensar amb les moltes i variades conyetes que és poden fer quan realment arribi el (mal) anomenat Jugador Facebook. Que no li pasi res !!!
PD: No trobeu que a Romario li queda prou bé la samarreta del Palamós?

FOTO: TV COSTA BRAVA.

Royalverd s'adjudica el manteniment de la gespa de l'estadi del Palamós CF

L’Ajuntament de Palamós ja ha adjudicat el nou contracte de manteniment de la gespa del Nou Estadi Municipal. Se l’ha endut l’empresa Royalverd Services per un preu de 28 mil euros anuals, amb una rebaixa de 5 mil euros sobre el preu de sortida del concurs. El contracte té una durada de dos anys, prorrogables a dos més. Royalverd és una empresa amb seu a Les Preses, molt a prop d'Olot (Girona) i l'encarregada des de fa anys del manteniment dels camps de gespa d'alguns dels principals equips de Primera Divisió com el Barça, l'Espanyol o el Villareal entre d'altres.


Aquesta senyora de la fotografia és la principal culpable del tancament de la Ràdio i la Televisió de l'Hospitalet. Es diu Nuria Marín i és la seva alcaldessa. Des de aquest blog em solidaritzo amb els companys de l'Hospitalet. Us recomano la lectura de l'article del periodista palamosí Jordi Caixàs en el seguent lloc WEB: http://www.elclubdelalluita.blogspot.com/2011/11/nuria-marin-sequivoca.html

1 comentario:

mirtha silva dijo...

quiero comunicarme con coquito rodriguez x favor el vea esto soy una amiga q vive en buenos aires y vi fotos de el y mucha emoción Mirtha silva es mi Facebook
la gallega