martes, 13 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 13 DE DESEMBRE DE 2011


Aquest migdia he estat a la presentació de la 36ena edició de la Christmas Race de Vela. L'indret de la presentació ha estat fantàstic. L'Espai del Peix. Un lloc en el que encara no hi havia estat. Pràctic, funcional i molt modern. La regata un any més torna a notar els efectes de la crisi i la coincidència amb el mundial que s'esta celebrant a Perth (Australia) ha provocat que els participants siguin poc més de cent embarcacions amb uns 180 regatistes de 14 països.
La novetat d'aquest any és el menú de la Christmas Race que ofereixen l'Associació de Restaurants de la Badia format per restauradors de Palamós, Sant Antoni i Vall-llobrega. El tastet que hem fet tot just després de la presentació d'aquest migdia m'impulsa a recomanar aquest menú. Per un preu de 19'50 es pot menjar un entrant, en aquest cas ha estat una amanida de boqueró amb escabeig i una escudella de peix i de segon uns fideus a la cassola o un arrós caldós. I de postre unes trufes. Tot plegat regat amb un bon ví blanc de casa nostra i una copeta de cava Anna de Codorniu. Com dic molt recomanable.

Avui fa deu anys el Palamós CF guanyava la final de la fase Catalunya de la Copa de la Real Federación Espanyola de Futbol, al imposar-se per dos gols a zero al Terrassa en el partit de tornada jugat a Palamós i després d'haber empatat a un en el partit d'anada disputat a l'Estadi Olímpic de Terrassa. Jordi Condom i Tomás Alonso van ser els autors dels dos gols palamosins. aquesta era la crónica de Josep Soldado a El Mundo Deportivo.


El Palamós fitxarà a principis d'any el "Jugador Facebook" (fa dies que no em parlem). Aquestes són algunes de les propostes que te la Secretaria Tècnica del club damunt la taula, per reforçar la "davantera". No esta gens malament !!! Seguirem informant...


I per acabar la frase del dia, força relacionada amb l'imatge anterior. La frase és la següent: "A Gardel le gustaban los tangos. A mi, los tangas". Apa siau.

No hay comentarios: