miércoles, 14 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 14 DE DESEMBRE DE 2011

Curiositats del futbol. L'ex-jugador del Palamós, Vicente Mir, va ser ahir destituit com a entrenador del filial del Valencia, que juga a segona B, desprès de la derrota que va patir amb el Llagostera d'Oriol Alsina aquest passat cap de setmana a la ciutat esportiva de Paterna. Vicente Mir va jugar amb el Palamós a Segona A la temporada 90-91. Era un excel.lent davanter que va arribar al Palamós molt jove. Mir va jugar a Primera Divisió (Valencia), a Segona A (Palamós CF i Valencia CF Mestalla), Segona B (Elche CF, CD Alcoyano, Agrupación Deportiva Mar Menor-San Javier, Yeclano Deportivo i Benidorm CD) i a Tercera Divisió (Benidorm i Villajoyosa). Aquesta es l'actual imatge de Vicente Mir.


Ahir parlant amb un veterà periodista gironí em va dir referint-se a la esperpèntica situació del Girona que: "esta superant al Palamós de Piterman, al Mi Apuesta Figueres d'Enric Flix i a l'Akasvayu d'Amat. Com diria aquell entrenador alemany..."No hase falta desir nada más". A continuació un curiós montatge que he trobat a la xarxa del temps en el que Piterman estant al Racing es disfressava del que fos amb l'intenció de sentar-se a la banqueta del Racing de Santander.


Avui fa 20 anys el Mundo Deportivo titulava en la crónica de Jaume Soler que a Palamós preocupava el lamentable estat del terreny de joc. El Palamós havia jugat copa amb l'Athlètic Club de Bilbao i lliga amb Las Palmas. Quins temps !!! Per cert el partit de diumenge Palamós - Mollet ha estat declarat com a jornada económica. Els socis pagaran 5 euros i els no socis els 15 habituals.


I per acabar una recomanació musical. "O Jenifer" dels Catarres.

No hay comentarios: