jueves, 15 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 15 DE DESEMBRE DE 2011


El Global Palamós farà aquest diumenge la presentació dels seus equips de fubol base per aquesta temporada 2011-2012. L’acte se celebrarà a la zona esportiva Josep Massot i Sais a partir de dos quarts d’una del migdia. El Global Palamós es va fundar l’any 2009 per difondre la pràctica de l’esport del futbol, i per proposar una nova metodologia en la formació de nous jugadors. El Global Palamós està format per set equips de base: un escoleta, dos prebenjamins, dos benjamins, un aleví i un juvenil. A la fotgrafia Josep Salvat (preparador físic), Mario Fernández (coordinador), Coquito Rodríguez (col.laborador) i Jose Lúis Gallardo (entrenador). (Foto: Pere Subirana).

Aquest passat diumenge ja és va fer a la mateixa zona esportiva Josep Massot i Sais la presentació dels 22 equips de base del Fundació Esportiva Palamós. Aquest és el Juvenil A (Foto: Olga Grassot).


Aquesta era la portada del Mundo Deportivo avui fa 30 anys. Bernd Schuster marxava cap a Alemanya després d'haver estat caçat per un carnisser vasc. De nom Andoni i de cognom Goicoechea. Un any més tard tornaria a repetir la cacera amb el millor jugador del món aleshores, Diego Armando Maradona. Molt lamentable.


I per acabar us recomano un bloc. http://www.elclubdelalluita.blogspot.com/

No hay comentarios: