viernes, 16 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 16 DE DESEMBRE DE 2011


Tot ja està a punt, perquè diumenge dia comenci en aigües de la badia de Palamós la 36ena edició de la regata de classes olímpiques de vela Christmas Race. Demà dissabte al matí es formalitzaran les inscripcions dels participants i es faran els primers entrenaments lliures. Diumenge al matí, es començarà la competició. Aquests dies coincidint amb la regata Christmas Race es fan d'altres activitats paralelas com la visita al vaixell de la classe IMOCA, de la fundació Mirabaud, que està amarrat al Club Nàutic Costa Brava. Aquest veler que podem veure a l'imatge, va participar a la Barcelona World Race. D'altra banda, els restaurants de l'Associació Plat Blau de Palamós, Sant Antoni i Vall-llobrega oferiran mentre es disputi la Crhistmas Race el Menú "Christmas Race", una iniciativa que es repetirà el mes de febrer amb la Palamós Trophy d'optimist i per Setmana santa amb el campionat d'Europa juvenil. Enguany a la regata participaran 100 embarcacions provinents de 14 països diferents: 17 de la categoria Laser Standard, 12 de Laser Radial, 31 de 470 masculí i 17 del femení i 20 de 49er. La prova serà puntuable per a la copa d'Espanya per a les classes 470i 49er.

Parlem de futbol. Diumenge a les 5 de la tarda un partidàs a l'Estadi. El Palamós, tercer, rep la visita del segon el Mollet. A casa l'equip s'ha mostrat molt fiable. Cal esperar que aquest aspecte continui diumenge en el darrer partit de l'any 2011. Un any que serà recordat bàsicament pel descens a Primera Catalana. Esperem que el 2012 torni a situar el Palamós on es mereix estar com a mínim, a la Tercera Divisió. El partit ha estat declarat jornada económica. Els socis pagaran 5 euros.


Avui fa 20 anys el Palamós derrotaba el Racing de Santander amb un gol en el últim minut de l'argenti Walter Liendo. La crónica de Mundo Deportivo era aquesta:


I per acabar la fase del dia: El millor govern és el que deixa a la gent més temps en pau. Walt Whitman (1819-1892) Poeta nord-americà.

No hay comentarios: