domingo, 4 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 4 DE DESEMBRE DE 2011

La Laura Avilés a la porteria del Peralada (Foto: Ramón Ribas).

El Palamós guanya a Peralada (0-1)

El Palamós ha guanyat per primera vegada a Peralada (0-1). El Palamós ha marcat ben aviat amb un gol de Narcís Barrera (6’). Amb el marcador desfavorable el Peralada ha creat perill que ha resolt amb encert Joan Bayona. Al descans el Palamós guanyava per 0-1. En el segon temps el Peralada ha apretat de valent. Els locals han xutat en dos ocasions al pal i en el minut 75 l’àrbitre ha anul.lat un gol a Sergi Arranz. El Palamós ha acabat amb deu per l’expulsió del golejador de la tarda, Narcís Barrera. L’equip de Bertu Fernández ha guanyat cinc dels últims sis partits que ha disputat marcant 10 gols i encaixant-ne només 1. El Palamós és ara tercer amb 25 punts a 3 del líder, el Mollet que serà el seu proper rival.
________________________________________
Peralada: Santi, Litus (Carbó, 81’), Borja, Toni, Sergi Arranz, Tidian (Sergi Arimany, 50’), Isma, Mate, Pastor, García i Bermúdez.

Palamós: Bayona, Elies, Giró, Cano, Subi, Barrera, Sergi Romero, Jaume Duran (Berni, 90’), Ritxi Mercader (Marc Vila, 60’), Guitart (Quintanilla, 86’) i Javi Revert (Joël Múrcia, 75’).

Gols: 0-1 Narcís Barrera (6').

Àrbitre: Barón Asenjo.

Targetes grogues: Borja, Pastor i Bermúdez del Peralada i Cano, Elies Martí, Quintanilla i Guitart del Palamós.

Targetes vermelles: Narcis Barrera. Per dos targetes grogues (minuts 72 i 74).

Espectadors. 200. Presència de la Penya Sport.