martes, 24 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 24 DE GENER DE 2012


JORDI CONDOM MARXA A ENTRENAR A QATAR

Ha rebut una invitació de l'Acadèmia Aspire Futbol Dreams per realitzar un stage de tres setmanes.


Palamós.- Un grup de tècnics catalans esta realitzant des de fa anys a Doha, la capital de Qatar un projecte futbolístic dirigit per l'ex coordinador del futbol base del FC Barcelona Josep Colomer. Diversos entrenadors catalans i gent relacionada amb el món del futbol estan immersos en aquest projecte denominat "Aspire Futbol Dreams". Entre d'altres cal destacar a l'ex-tècnioc de l'Espanyol, Tintin Màrquez, a Felíx Sánchez, extecnic del futbol base del Barça o l'ex-jugador de l'Espanyol, el doctor Edu Mauri. Aquest grup de tecnics s'encarrega de seleccionar joves promeses del futbol africà i els reuneixen a l'acadèmia “Aspire Futbol Dreams” obicada a Doha la capital de Qatar amb l'objectiu de dur a terme la seva formació academica i futbolistica, a l'estil de la Masia del Barça.

L'últim a incorporar-se a aquest projecte ha estat el actal coordinador de la Fundació Esportiva Palamós i extecnic del primer equupo gualdiazul Jordi Condom qui ha rebut una invitacion de l'Acadèmia Aspire per entrenar durant tres setmanes a un equip de categoria infantil. Jordi Condom ha explicat que: "la proposta per marxar uns dies a entrenar a Qatar, em va arribar de Josep Colomer amb qui vaig coincidir en el futbol base del Barça fa uns anys". El mític ex-capità i ex-entrenador del Palamós CF reconeix que: "segur que serà una experiència molt enriquidora, ja que es tracta d'entrenar a futbolistes prèviament seleccionats de diversos països africans, que segur que tenen molta qualitat i algun d'ells segur que pot arribar a convertir-se en professional".

Jordi Condom ha viatjat aquest cap de setmana a Doha i aquest dillunsva iniciar la seva activitat professional a la capital de Qatar. Diversos dels equips de l'acadèmia Aspire Futbol Dreams participaran en la propera edició del Mic 2012 que és farà a la Costa Brava aquesta propera Setmana Santa. Condom diu que: "m'han parlat meravelles d'aquest pais i de la seva capital Doha. És un pais petit però amb molts recursos economicos i un gran nivell de vida, gràcies al petroli i a la pesca. El pitjor és el clima amb molta calor durant el dia i un impressionant descens de la temperatura durant la nit". Doha amb una població de 400.000 habitants és la ciutat més poblada del país, ja que més del 80 % de la població de Qatar hi viu.

L'actual coordinador del futbol base de la Fundació Esportiva Palamós diu que: "si m'arribés una bona oferta no descarto marxar amb la família i entrenar uns anys a Qatar. És una opció, tot i que que de moment només estaré uns dias".

No hay comentarios: