miércoles, 25 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 25 DE GENER DE 2012


Avui toca Copa i classic. Aquest matí el Twitter oficial del FC Barcelona ha publicat aquesta foto amb el text "El equipo llegando al Camp Nou para el último entreno antes del #classicFCB". Els dos primers que surten a la foto son dos ex-Palamós. El de davant és Doménech Torrent que va entrenar el Palamós la temporada 2003-2004 i el de darrera Pepe Costa que va jugar les temporades 1989-90 i la 1990-91.


M'agrada molt que un equip modest com el Mirandés s'hagi classificat per a les semifinals de la Copa del Rei eliminant l'Espanyol. Fins ara el Figueres era l'únic equip de Segona Divisió B que havia arribat a unes semifinals de Copa la temporada 2001-2002, amb Pere Gratacós en un equip en els que hi eren Serra, Arnau Sala, Caballero o Freixa entre d'altres.

El Mirandés havia estat a punt de deixar l'eliminatòria sentenciada en l'anada amb un 0-2 que l'Espanyol va remuntar en cinc minuts (3-2). Pablo Infante, l'heroi d'aquesta Copa, va igualar el gol de Rui Fonte i en el descompte un gol de cap de Caneda en rematar una falta penjada a l'olla va donar la classificació als castellans. Estaria bé una final Barça-Mirandés al Benabeu.

Per cert mireu la crónica de l'enviada especial del Mundo Deportivo a Miranda d'Ebro, Anna Cordovilla. Segons la fitxa técnica del partit el matx va finalitzar amb empat a un. El resultat ho diu ben clar i del gol de Caneda ni rastre a l'esmentada fitxa técnica del partit. Això succeix per que molt sovint els enviats especials avancem feina enviant a la redacció la fitxa técnica abans d'acabar el partit. Després amb el gol del Mirandés et veus obligat a refer tot el que havies escrit i des de la redacció tot son presses per tancar el diari el més aviat millor. Resultat final la fitxa técnica del partit equivocada. Que hi farem són les coses del directe.


Els entrenador de l'AE Guíxols Ramon Monràs i el del Palamós CF Eduardo Vílchez, van coincidir aquest dilluns en el transcurs d'un dinar celebrat al Restaurant Vall-Llobrega i organitzat pel programa "Futbol a Ràdio Palamós". Diumenge els seus equips obriran la segona volta del campionat de lliga de Primera Catalana jugant a partir de les quatre de la tarda un interessant derbi al "Josep Sunyer i Arxé". Entre plat i plat, un munt de divertides anècdotes. Vílchez i Monràs, que no es coneixien personalment, van veure els partits del rival aquest passat cap de setmana. Monràs va estar dissabte a Lloret de Mar i Vílchez va visitar diumenge el Municipal de Sant Feliu de Guíxols, un camp on va jugar el seu ultim partit amb la samarreta del Palamós CF en el primer any de Piterman al club. Aquest proper diumenge de dos quarts de quatre a les quatre de la tarda, en la mitja hora previa a l'inici del derbi, podreu escoltar la tertúlia futbolística que varem enregistrar al 107.5 FM o al web www.radiopalamos.cat. Una tertúlia molt divertida i entretinguda en la que varem parlar molt de futbol i poc del derbi. Ja tindrem temps de parler-ne durant tota la tarda del diumenge. Certament recomanable.


L'equip absolut masculí de l'Associació Atlètica Palamós va aconseguir la quarta posició al Campionat català de Cros Curt disputat aquest passat diumenge a Sabadell. D'aquesta manera l'Associació Atlètica Palamós s'ha classificat per disputar el Campionat d'Espanya de Cros Curt que se celebrarà el proper 19 de febrer a Castelló. El jove atleta palamosí Adel Mechaal va ser el principal artífex d'una classificació històrica en quedar sotscampió.

No hay comentarios: