viernes, 27 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 27 DE GENER DE 2012


Guíxols i Palamós fa tres jornades que han estrenat entrenador. En els ganxons, el bisbalenc Ramon Monràs i Eduardo Vílchez en els palamosins. L'arribada de Vílchez, a Palamós, que ha guanyat el tres partits que ha jugat als camps del San Lorenzo i el Lloret i a casa contra el Montcada, ha servit per revifar l'eufòria futbolística a la població i de pasada tornar a creure amb l'ascens i el retorn a Tercera. Monràs per la seva banda torna a tenir davant seu el repte d'assolir la permanència.

El nou tècnic del Palamós, va veure el Guíxols en directe en l'empat a casa contra el Vilassar i Ramon Monràs va ser dissabte a Lloret per veure guanyar el seu ex-equip (1-3). Aquesta setmana tots dos tècnics van coincidir a Vall.Llobrega en un dinar organitzat pel programa "Futbol a Ràdio Palamós" amb motiu del derbi que disputaran tots dos equips aquest diumenge a les quatre de la tarda al "Josep Sunyer i Arxé" de Sant Feliu de Guíxols.

Edu Vílchez parla del derbi amb prudència i sobretot amb molt respecte, tot i la gran diferència de punts i classificació entre tots dos equips (Mentre el Palamós és tercer a dos punts del primer, el Guíxols es setzè a un punt del cuer). Edu Vilchez diu que: "M'espero un partit incòmode perque en aquests tipus de derbis no importen les ratxes ni les classificacions".

Aquest dinar a Vall-Llobrega va servir per descubrir alguns aspectes personals del dos tècnics. Mentre Edu Vílchez no te cap dubte en afirmar que: "El Palamós és el club de la meva vida, tot i que el meu millor record futbolístic es haver debutat amb el primer equip del Real Madrid". Per la seva part Ramon Monràs confessa que, a banda del seu Guíxols li agraden: "El Palamós i el Figueres". De tota manera, Monràs recorda que: "el millor que m'ha passat fins ara ha estat l'ascens amb el Bisbalenc l'equip del meu poble, a la Regional Preferent per primer cop a la història". Monràs a qui li agaradaria tenir la calma de Del Bosque, el mètode de Guardiola i el caràcter de Benítez, explica que "El derbi es presenta complicat pel Guíxols però l'afrontem molt il·lusionats i crec que tindrem les nostres opcions. El Palamós és un bloc ben organitzat, fort i resolutiu a dalt. Nosaltres necessitem reaccionar per sortir dels últims llocs". Per la seva banda, Vílchez que és declara un seguidor de Cruyff, al que coneix personalment d'haver dinat en diverses ocasions amb ell a Torre Valentina, sentencia que: "Per mi jugar bé a futbol es innegociable. Normalment jugar bé et porta a guanyar. Ës la meva filosofia".

El repte de Monràs, que com Vílchez no vol donar pistes al rival de cara a diumenge, és la permanència justament el mateix que tenia l'any passat al Palamós. "Tant l'any passat a Palamós com en aquests moments a Sant Feliu crec en les possibilitats de salvació del meu equip. Em va fer molta il-lusió que em truquessin de Sant Feliu perque venia d'una situació una mica fotuda a nivell futbolístic".

Mentre Monràs confia en la salvació del Gúixols i diu que "la celebrarem com és mereix", Edu Vílchez diu que si l'equip acaba pujant a Tercera:"No faré cap bestiessa, ni prometro res que no entri dins la normalitat".

Pel que fà a les preferències de tots dos entrenadors aquestes son ben diferents. El plat preferit de Monràs són curiosament les gambes de Palamós, mentre el de Vílchez són les llenties. El sabadellenc del Palamós és declara un fan de Bruce Springsteen i de Frank Sinatra, mentre el bisbalenc diu que musicalment li agraden molt els de "El ultimo de la fila". Futbolisticament Monràs es declara un admirador de Maradona, mentre Vílchez assegura que" m'agradava molt Platini, però el meu crack preferit és Cruyff".


El locutor esportiu de La Sexta i Marca TV, Daniel Montesinos, de 36 anys, va morir ahir dijous a la tarda com a conseqüència dels traumatismes soferts hores abans en un accident de moto a la ciutat de Barcelona. Daniel Montesinos (Sabadell, 1975) era cap d'Esports de La Sexta a Catalunya des del 2006, treballava també a Marca TV i Gol Televisió. Dani Montesinos era el company de Josep Soldado a la secció d'esports de la Sexta a Barcelona. A l'imatge els podem veure junts als Estats Units amb motiu d'una gira amb el Barça.

Descansi en pau en Dani i molts anims a en Josep en aquests moments tant i tant durs.

No hay comentarios: