sábado, 21 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 21 DE GENER DE 2012

El Palamós CF guanya a Lloret amb tres gols de Javi Revert (1-3) i suma la tercera victòria consecutiva.

Tres gols de Javi Revert a la segona part li ha permés al Palamós CF sumar tres punts molt importants al camp del Lloret (1-3) i continuar lluitant pels primers llocs de la categoria. Un potent xut de falta del local Riba ha avançat el Lloret en el minut 37 de partit, després d’una primera part sense ocasions de gol. El marcador al descans era d’una minima victòria per l’equip d’Edu Urdiales (1-0). En el 53 una assistència de Marc Vila li ha servit al golejador palamosí Javi Revert per marcar el gol de l’empat. A deu minuts del final i en un corner llençat per Marc Vila ha marcat el segon gol Javi Revert. Dos minuts mes tard i desprès d’una nova assistència de Marc Vila, la defensa local li ha fet un clar penal a Javi Revert que ha transformat ell mateix aconseguint un espectacular hat-trick i sumant 14 gols aquesta lliga.

FITXA TÉCNICA

Lloret: Prados, Valls, Manel, Marc, Txema, Àngel, Riki (Cuerva, 72’), Cuenca (Padern, 36’), Pecci (Pucho, 69’), Riba i Cristian.

Palamós: Bayona, Elies Martí, Chicho, Cano, Subi, Jordi Cabratosa (Xavi Giró, 80’), Narcis Barrera, Marc Vila, Ritxi Mercader (Oscar Almendros 64’), Quintanilla (Aitor Pajares, 88’) i Javi Revert (Berni, 90’).

Gols: 1-0 Riba (37'). 1-1 Javi Revert (53'). 1-2 Javi Revert (80'). 1-3 Javi Revert (85').

Àrbitre: Caballero León

Targetes grogues: El Alami, Cuerva, Riba, Soler i Bertran del Lloret i Cabratosa, Ritxi, i Almendros.Riba del Palamós.

Targetes vermelles: Cap

Espectadors: 250. Presència del president del Palamós, Miquel Aguilar, del regidor d’esports de Palamós, Joan Curto i de l’entrenador del Guíxols, Ramón Monràs.