viernes, 20 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 20 DE GENER DE 2012


Demà dissabte programa número 17 de la temporada 2011-2012 de "Futbol a Ràdio Palamós". comencem a dos quarts de quatre de la tarda amb les nostres seccions habituals. Històries del Degà amb Guilem cantorné. El test dedicat a Quintanilla. En la mitja hora inicial farem un reportage del jugador Facebook. Us oferirem les transmissions en directe dels partits Lloret - Palamós de Primera Catalana amb Ramón Ribas i Laura Avilés i el Calonge-FE Palamós de Tercera Catalana amb Oscar Fraile. Al descans escoltareu una entrevista amb Jordi Condom que marxa a entrenar a Qatar. Futbol a Ràdio Palamós amb la realització técnica de Marc Sureda.


Oscar Almendros Burruecos s’ha convertit en un reforç del Palamós CF gràcies a la campanya del “Jugador Facebook”. Curiosament Almendros, que agraeix la curiosa iniciativa del club que li ha permés fitxar pel Palamós, reconeix que: “no tinc compte de Facebook. Fins ara feia servir el de la meva dona, però ara penso obrir-ne una”.


Oscar Almendros ha jugat amb el Palamós, l'UE Figueres, la Fundació Esportiva Figueres, el Cassà, el Llagostera i el Vic. El jugador ha viscut fins a tres ascensos de Primera Catalana a Tercera Divisió, un fet del que pocs jugadors poden presumir. Almedros explica que: “La veritat es que soc un especialista en ascensos. He pujat a tercera amb el Cassà, amb el Llagostera i fa un any i mig amb el Vic i ara espero contribuir a assolir el meu quart ascens al Palamós”.

No hay comentarios: