jueves, 19 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 19 DE GENER DE 2012


El Palamós ha fet oficial el fitxatge d’Óscar Almendros, que ja havia format part de la plantilla palamosina la temporada 2003-2004 a Segona Divisió B, a les ordres de Domènec Torrent. Almendros té 27 anys i pot jugar de migcampista ofensiu o davanter. Óscar Almendros Burruecos va neixer a Arbucies el 07/07/1984. Medeix 1,66 i pesa 59 kilos. En la seva anterior etapa en el Palamós va arribar procedent del Blanes, en una aposta personal del secretari tècnic del Palamós, Pep Mercader. Almendros no va jugar gaire aquella temporada 2003-2004 a Segona B en un equip que va acabar baixant a Tercera Divisió en una temporada marcada pels problemes econòmics de l'entitat. Óscar Almendros va jugar posteriorment amb l'UE Figueres, el Cassà, el Llagostera i actualment formava part de la plantilla del Vic de Tercera, amb el que cumplia la seva segona temporada al club d'Osona on va arribar la campanya 2010-2011 a Primera Catalana i va assolir l'ascens a Tercera divisió. Almendros va coincidir a la plantilla del Llagostera amb jugadors de l'actual plantilla palamosina com Giró, Guitart o Revert. El fixatge d'Almendros s'enmarca dins la campanya del jugador Facebook. El Palamós CF te previst presentar Oscar Almendros avui dijous a dos quarts de vuit del vespre a la sala de premsa del Nou Estadi Municipal.

Recordem que el club va obrir a principis de novembre de 2011 una pàgina sota el lema 'Entra en joc, campanya pel jugador Facebook" en la qual convidaven a tots els seus afeccionats a fer una donació mínima d'un euro en el compte del club per pagar la nova incorporació de l'equip. Després de dos mesos de Campanya, la recaptació ha estat de poc més de 1500 euros, però la repercussió mediàtica ha estat extraordinària amb presència en molts mitjans nacionals de premsa, ràdio i televisió.

Oscar Almendros lluirà el número 12 i el dia del seu debut a casa tots aquells que hagin aportat algun euro pel fitxatge tindran l'entrada gratis. Almendros ja podria disposar d'uns minuts en el derbi gironí de dissabte al camp del Lloret.

Foto: Diari de Girona.

LES MEVES PORTADES PREFERIDES D'AVUI

No hay comentarios: