domingo, 15 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 15 DE GENER DE 2012

(FOTO: SERGI CORTÉS).

El Palamós derrota el Montcada i segueix tercer (3- 0)

El Palamós ha guanyat amb comoditat el Montcada (3-0) en el Nou Municipal en un partit en el que ha destacat Marc Vila. El migcampista del Palamós ha donat l’assistència a Revert en el minut 3 per fer el primer gol. Al descans s’ha arribat amb 1-0, un marcador curt per les moltes oportunitats del Palamós. Dos gols de Marc Vila en el primer quart d’hora del segon temps han deixat el partit sentenciat davant un Montcada que no ha oposat resistència. El Palamós continua tercer amb 31 punts a un del segon, el Mollet i a quatre del líder, el Figueres. L’equip de Vílchez tancarà la primera volta el proper dissabte al camp del Lloret.

Palamós: Bayona, Barrera (Berni, 89’), Cano, Chicho, Subi, Sergi Romero, Joël Múrcia (Cabratosa, 70’) Marc Vila, Ritxi Mercader, Quintanilla (Elies Martí, 55’) i Javi Revert (Aitor Pajarés, 88’).

Montcada: Plancheria, Sergio (Emmanuel, 53’) Jordi Mir, Pacheco, Jose Maria, Marcos, Norbert (Sanchís, 66), Àlex (kike Amador, 53’), Àngel (Edu, 75’), Marcel i Nacarino (Albert, 53’).

Gols: 1-0 Javi Revert (3'). 2-0 Marc Vila (47'). 3-0 Marc Vila (57').

Incidències: 300 espectadors. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del soci del Palamós CF, Francesc Ribot.

Àrbitre: Jordi Jose Barrera.

Targetes grogues: Sergi Romero i Javi Revert del Palamós i a Sergio, Nacarino i Pacheco del Montcada.