jueves, 12 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 12 DE GENER DE 2012


JAUME DURAN POT DIR ADEU A LA TEMPORADA

El davanter banyolí del Palamós CF Jaume Duran podria tenir afectat el lligament posterior del genoll dret segons les proves que li han fet aquesta setmana. El jugador va patir dimecres de la setmana pasada una forta topada amb el seu company Marc Vila i en un primer moment li van diagnosticar una forta inflamació al genoll. El jugador ha estat sotmés a diverses proves i ha estat visitat pel doctor del club, Ramon Valls i pel traumatoleg Josep Centenera. A falta d'acabar de valorar els resultats de l'artroscòpia exploratoria que li faran en les properes hores, el jugador podria tenir afectat el lligament posterior del genoll dret i de confirmar-se diria adeu a l'actual temporada. Jaume Duran ja va ser operat ara fa un any d'un trencament dels lligaments creuats del mateix genoll.

La possible baixa de Jaume Duran, que ja no va jugar aquest passat diumenge al camp del San Lorenzo de Terrassa, pot fer replantejar la posició del reforç que ja fa dies que estan buscant els sereveis tècnics del club.

El migcampista David Cornellà es recupera satisfactoriament d'unes molesties al taló d'aqueiles, mentre que Pau Gusó, que va ser operat dels lligaments del genoll aquest estiu, ja s'entrena amb el grup a les ordres d'Eduardo Vílchez.




EL CLUB VALORA MOLT POSITIVAMENT LA QUINA.

El Palamós Club de Futbol es mostra molt satisfet amb el resultat de la quina que ha organitzat, en tres sessions diferents, durant aquestes passades festes de Nadal. El club no ha volgut fer oficial cap xifra de recaptació però assegura que s’han complert les previsions del pressupost d’aquesta temporada, que contemplava uns ingressos de 12 mil euros a través de la quina popular. El Palamós va celebrar la seva quina nadalenca els dies de Nadal, Any Nou i Reis. En tots tres casos la rifa es va fer a la Nau dels 50 metres i amb una gran participació de públic. Es calcula que unes 5000 persones han estat a la quina del Palamós entre les tres jornades.

No hay comentarios: