domingo, 29 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 29 DE GENER DE 2012

UNA ACCIÓ DEL GUÍXOLS-PALAMOS. (FOTO: JOAN SERRA SOLÀ).

El Palamós perd el derbi al camp del Guíxols (1-0).

Un gol de penal de Marc Medina en el minut 73 de partit li ha donat la victòria al Guíxols davant el Palamós (1-0) en el derbi que han jugat al Josep Suñer i Arxer de Sant Feliu i amb el que ha començat la segona volta de Primera Catalana. El partit ha tingut poques ocasions de gol. Al descans el marcador era d’empat a zero. Un Palamós, amb moltes baixes, ha creat poc perill a la porteria d’un Guíxols que ha marcat de penal en el minut 28 de la segona part. El partit s’ha decidit per unes clares mans dins de l’àrea de Marc Vila. El golejador guixolenc Marc Medina ha transformat el penal i ha marcat l’únic gol del partit. Amb aquesta derrota, la primera amb Vílchez a la banqueta, el Palamós continua tercer a 4 punts del Mollet i a 5 del líder, Figueres.

CLARES MANS DE MARC VILA. (FOTO: TRIBUNA GANXONA).

Guíxols: Carlos, Chicho, Pedregosa, Pol, Poderoso (Cervera, 65’), Peque (David, 80’), Guille, Medina, Ferran, Pau (Moha, 88’) i Tena

Palamós: Bayona, Elies Martí, Chicho, Cano, Subi, Jordi Cabratosa, Narcis Barrera, Marc Vila, Sergi Romero, Almendros i Quintanilla (Revert, 46’).

Gols: 1-0 Marc Medina (73').

Àrbitre: Muñoz Baquero

Targetes grogues: Carlos, Poderoso i Guille del Guíxols i a Quintanilla, Sergi Romero i Marc Vila del Palamós.

Targetes vermelles: Marc Vila del Palamós per doble amonestació (87’) i a l’entrenador del Guíxols Ramón Monràs (79’).

Incidències: 200 espectadors. Presència de l’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, del president del Palamós CF, Miquel Aguilar i de la Penya Sport.

CARLES ROCA EN EL CALONGE-FUNDACIÓ. (FOTO: UE CALONGE).