martes, 31 de enero de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 31 DE GENER DE 2012


L'inici de la segona volta aquest diumenge al camp del Guíxols no ha estat gaire bona per al Palamós CF. A banda de perdre a Sant Feliu, els seus dos rivals directes van guanyar. El Figueres es va imposar per 3 a 1 al Junior de Sant Cugat del Vallés a Vilatenim i el Mollet per 2 a 1 al Peralada. D'aquesta manera els palamosins tenen el líder Figueres a cinc punts i el segon Mollet a quatre. De tota manera jo tinc una teoria, no se si equivocada. Si arribem amb aquesta diferència al partit de Figueres i allà guanyem o com a mínim empatem, el Palamós serà campió i pujarà directament a Tercera. En cas contrari no hi haura més remei que lluitar per la segona plaça i jugar una eliminatòria a doble partit amb el segon de l'altre grup per assolir l'ascens.


El Barça segur que serà campió de lliga. Als catalans en el tema de les retallades no ens guanya ningú. Gràcies Artur la teva tisora ens mostra el camí. Per cert, el passat 10 d'agost publicaba això en aquest blog: "Dir que ahir a Tarragona jugaven la final de la Copa Catalunya el Barça i l’Espanyol és una estafa. Era un Barça B-Espanyol. Repeteixo BARÇA B. De tota manera no em vaig perdre el partit. Les figures mediàtiques del B, Rafinha (el germà de Thiago) i Gerard Deulofeu (el gironí de Riudarenes) no van brillar. Em van agradar més els dos centrals Sergi Gómez (ja l’havia vist a l’Eurpeu sub 19) i Armando. També un migcampista molt tècnic i amb arribada que és diu Espinosa i un tal Isaac Cuenca". Ho vaig publicar quan encara ningú sabia qui era Isaac Cuenca. Que quedi constància.


I per acabar explicaré la faula de la vaca (la podeu veure a la fotografia), l'ocellet i la guineu.

Hi havia una vegada una vaca al costat d'un riu i un ocellet que estava just sota la seva cua. La vaca va posar-se sobtadament a cagar i l'ocellet va empastifar-se tot de merda fins el punt que no podia volar. Donada aquesta situació, l'ocellet va començar a cridar: "pio, pio, pio". En aquell moment pasava una guineu per allà i ho va sentir. Va agafar l'ocellet el va portar al riu, el va rentar i una vegada ben net...s'el va cruspir.

"Moraleja" de la faula: Ni els que et tiren merda són els teus enemics ni els que te la treuen son els teus amics, però per sobre de tot si estas plé de merda no diguis ni "PIO".


Aquesta és la ex-parella de Carles Puyol. En una paraula i com diria en Robirosa: "APUSTUFLANT". Apa siau i fins demà.

No hay comentarios: