jueves, 2 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 2 DE FEBRER DE 2012


Totes les persones que acreditin que han contribuït a la campanya de l’anomenat ‘Jugador Facebook’ del Palamós Club de Futbol, tindran l’entrada gratuïta al partit que l’equip jugarà aquest pròxim diumenge al Nou Estadi, contra el Ripollet. En aquest partit es presentarà davant l’afició Óscar Almendros, el jugador que s’ha fitxat amb els recursos obtinguts amb aquesta peculiar campanya.

Cal recordar que la iniciativa del club es va posar en marxa el passat mes de novembre. Es tractava de fer aportacions econòmiques a través de la xarxa social Facebook i d'una guardiola instal·lada al Nou Estadi Municipal, amb l'objectiu d'invertir els diners en el fitxatge d'un jugador. Tot i que la recaptació encara no està tancada es calcula, segons el Palamós Club de Futbol, que s'han obtingut uns cinc mil euros. Això ha servit per fitxar el jugador Óscar Almendros que ja ha jugat en els dos darrers partits de l'equip, a Lloret i a Sant Feliu, on va debutar com a titular.

Aquest diumenge, però, debutarà al Nou Estadi Municipal. Per aquest motiu, la junta directiva del Palamós vol agrair les col·laboracions que ha tingut en aquesta campanya del 'Jugador Facebook'. Tots els que acreditin que han fet alguna aportació, tindran l'entrada gratuïta al Nou Estadi per veure el partit contra el Ripollet. En acabar el matx, el club els obsequiarà també amb una copa de cava.

Aquest matí s'ha difós per twitter que la FCF havia suspés la jornada d'aquest cap de setmana pel fred i la neu. La meva crítica es a tots els que penjen noticies a les xarxes socials sense contrastar res. El meu primer Tuit ha estat aquest: "Un fort "APLAUSU" i una bona colleja pel llestos que han donat per fet la suspensió de la jornada d'aquest cap de setmana". I segidament he escrit aquest altre: "Ho hagi dit el 3/24 o el Sant Pare...Si la FCF suspen la jornada el més lògic és que immediatament ho posi a la seva web". Esta molt bé que la gent vulgui ser la primera en penjar informacions a la xarxa, però que sigui informació verdadera i previament contrastada. Si la FCF suspen la jornada, que pot ser. Suposo que serà la primera que ho penjarà a la seva WEB o al compte de Facebook o Twiiter. No us sembla?

No hay comentarios: