viernes, 3 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 3 DE FEBRER DE 2012


EL PALAMÓS-RIPOLLET AJORNAT. Foto: Esport Palamosí/Laura Avilés.

El Palamós CF ha comunicat que el partit de Primera Catalana Palamós Ripollet previst per aquest proper diumenge s'ha ajornat pel mal estat que presenta la gespa del Nou Municipal que ahir estava completament glaçada. Tots dos clubs han arribat a un acord per disputar el partit diumenge dia 19 de febrer a les cinc de la tarda, data en la que no es disputa competició a Primera Catalana


INSTAL.LACIONS ESPORTIVES JOSEP MASSOT I SAIS.
FOTO: CF GLOBAL PALAMÓS.


Palamós continuarà sent la seu del partit inaugural i de les finals del mundialet de la Costa Brava (MIC) en els propers 4 anys, segons va explicar el regidor d'esports Joan Curto en declaracions a Ràdio Palamós. L’Ajuntament de Palamós ha reduït d’un deu per cent la seva aportació econòmica, tot i que cap de les parts l'han donat a coneixer. En aquest sentit cal dir que l'organització del torneig i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han arribat a un acord segons el qual la localitat ganxona cotinuarà tenint partits del MIC, però no serà seu preferencial. Sant Feliu, com Palamós, pagava per tenir un rang superior al de les altres seus.

L'equip de govern de Sant Feliu de Guíxols considera que no pot fer front als 12.000 euros, que li demanava l'organització per continuar sent seu preferencial. La mateixa organització del torneig va proposar una rebaixa de 3000 euros respecte als 15.000 que constaven en el conveni que fa poc mes d'un any van signar totes dues parts. A Sant Feliu ja no s'hi farà la jornada internacional, previa al torneig, i l'organització no li garanteix la disputa de semifinals.

La Mediterranean International Cup arriba aquest any a la seva dotzena edició i excepte la primera que es va fer a les illes Canàries, la resta s'han fet totes a la Costa Brava amb la disputa de les finals en el Nou Municipal de Palamós. Aquest 2012 se celebrarà del 3 al 8 d'abril. Hi participaran més de 200 equips repartits en sis categories: aleví de futbol set i futbol onze, infantil, cadet, juvenil i femení juvenil.

La nevada d'ahir al vespre:

No hay comentarios: