martes, 7 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 7 DE FEBRER DE 2012

IMATGE DE LA PRESENTACIÓ OFICIAL D'OSCAR ALMENDROS COM A NOU JUGADOR DEL PALAMÓS CF. FOTO: JOSEP CAMA.

La Primera Catalana es posarà al dia el proper dia 19 de febrer amb la disputa dels partits pendents del Palamós i l'UE Figueres. Els figuerencs jugaran dissabte 18 al complicat camp de l'Avià, mentre que el Palamós rebrà el Ripollet el diumenge dia 18. Aquest proper diumenge l'equip d'Eduardo Vílchez jugarà al Nou congost de Manresa a les 5 de la tarda. L'equip del Bages és el cuer de la categoria juntament amb el Júnior de Sant Cugat.


Javi García Almendro,nou 'ojeador' del RCD Espanyol a les comarques de Girona. Javi Garcia va jugar una temporada amb el Palamós. Va arribar procedent de l'UE Lleida i s'havia format en el futbol base del Barça. També ha jugat a l'Espanyol, Rayo, Nàstic, Hospitalet, Girona i Blanes. Un jugador de les seves caracteristiques avui segur que hauria pujat al primer equip del Barça. Fa pocs dies em deia en Jaume Mullor (RAC 1) que Javi Garcia era el millor futbolista que recordava haver vist en el Palamós. Estic completament d'acord. El podi el podriem completar amb Edu Vílchez i Diego Orejuela.

1 comentario:

Tyler Durden dijo...

Totalment d'acord. Javi va ser el millor jugador que va passar pel nostre equip. Estic bastant d'acord amb el podi, però també me'n recordo d'Eloy Pérez, el que passa és que era defensa, o de Raül Arribas que era porter.

Algun dia hauriem de fer reculls de jugadors tipus Chuchi Hidalgo, Lemish...etc.