viernes, 10 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 10 DE FEBRER DE 2012


El Palamós CF juga aquest diumenge a les cinc de la tarda al camp del Manresa. El Nou estadi municipal del Congost es va inaugurar el 25 d'agost de 1985.

El projecte inicial contemplava un estadi amb graderia a tot el voltant del camp, amb una capacitat de 5.700 espectadors i una coberta d'uns 70 metres. No obstant, només es va construir la graderia principal, que té una cabuda de 3.100 espectadors i que unit a la cabuda de la resta de l'estadi (560 espectadors) fan que actualment el Congost tingui espai per prop de 3.700 espectadors. El terreny de joc es de gespa artificial (va posar-se el setembre de 2007) i les dimensions son de 100x65.

L'equipament, sota la tribuna, compta amb 6 vestidors grans i dos de més petits, per entrenadors i àrbitres; vestíbul, secretaria, Sala de Juntes, dues oficines més per la Coordinació del Futbol Base, bugaderia, infermeria i tres magatzems per material esportiu.


LA ZONA ESPORTIVA DEL CONGOST

L'Estadi forma part de la Zona Esportiva El Congost. Aquesta Zona consta del mencionat estadi de futbol, de tres camps més de futbol (de terra), d'un estadi d'atletisme amb vuit carrers, de tres pavellons (el Vell Congost, el Nou Congost i el pabelló poliesportiu de recent construcció), d'una pista de Skate, d'un rocodrom i d'un camp de beisbol.

En una sola paraula ACOLLONANT. Mes o menys com a Palamós.

El manresa és un històric del futbol català que la pasada temporada jugava a la regional preferent i que va pujar a Primera Catalana gracies a la reestructuració. Aquest any només ha estat capça de guanyar 4 dels 19 partits que ha jugat i tots quatre a casa amb la Gramanet B, Montcada, Junior i Premià.


Avui buscant informacions a la web oficial de la Federació Catalana de Futbol he pogut comprobar que esta actualitzada ja que figura com a entrenador Eduardo Vílchez Ortiz i en l'apartat de jugadors hi ha la llicencia federativa d'Oscar Almendros.

No hay comentarios: