viernes, 24 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 24 DE FEBRER DE 2012


PALAMOS: EL MILLOR DEL 2012

El Palamós Club de Futbol és el millor equip de Primera Catalana del 2012. Des que Eduardo Vílchez es va fer càrrec de la banqueta del degà de Catalunya, l’equip ha sumat 15 dels 18 punts disputats, amb cinc victòries i tant sols una derrota (al camp del Guíxols per la minima i amb un gol de penal). A banda, durant aquest temps només ha encaixat dos gols i ja és l’equip menys golejat de la categoria, amb 16. La bona ratxa del Palamós ha permès que retalli distància amb els seus dos rivals directes per l’ascens, el Mollet i el Figueres, que han punxat més que els palamosins. El Mollet ha sumat 13 punts i el Figueres 11 en aquest inici d'any 2012.

El tècnic, Eduardo Vílchez, reconeix la bona línea de joc i resultats de l'equip, però diu que han de continuar al màxim nivell, perquè: "de moment, nosaltres som els que seguim per darrera a la classificació i això ens obliga a anar partit a partit i sobretot a no fallar"

Una de les claus dels bons resultats del Palamós aquest inici d'any és la seguretat defensiva que ha demostrat l'equip. Els palamosins són el conjunt menys golejat de la categoria, amb tant sols 16 gols. A més, només n'han encaixat dos des que Vílchez n'és l'entrenador.

El proper partit del Palamós serà aquest proper diumenge a casa davant el Premià amb les baixes confirmades per lesió de Jaume Duran i Pau Gusó. El partit era tot un clàssic a Tercera i ara tots dos equips es retroben a Primera Catalana. A la primera volta el Palamós va guanyar per 1-2 amb gols de Guitart i Revert a l'imatge de Sergi Cortés.

En la següent jornada viurem l'apassionant duel directe en la lluita per l'ascens a Vilatenim davant la Unió Esportiva Figueres el diumenge 4 de març a les dotze del migdia.

No hay comentarios: