domingo, 26 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 26 DE FEBRER DE 2012

El Palamós goleja el Premià i ja es a un punt del líder (5-0)

Comoda victòria del Palamós que ha golejat el Premià per 5 gols a zero i s’ha situat a només un punt dels dos primers classificats, Mollet i Figueres. L’equip d’Eduardo Vílchez ha sentenciat el partit en un parell d’inspirats minuts de la primera part. Un gol d’Oscar Almendros i un altre de Marc Vila han situat un clar 2-0 al descans. El Palamós ha jugat tota la segona part amb un jugador més per l’expulsió del visitant Julio en el minut 42. El segon temps ha estat un festival d’ocasions de gol del Palamós que ha acabat golejant el seu rival amb molta facilitat. Javi Revert ha fet el 3-0 de penal en el primer minut de la segona. Sergi Arranz ha fet un gol extraordinari en el 71 i en la seguent jugada el palamosí Ritxi Mercader ha sentenciat marcant el 5-0. El Palamós CF jugarà el proper diumenge (12.00 hores) el classic empurdanés a Vilatenim amb la Unió Esportiva Figueres.

Palamós: Bayona, Elies, Cano, Chicho, Subi (Giro 73’), Sergi Romero (Cabratosa, 46’), Cornellà (Joël Múrcia, 71’), Marc Vila, Ritxi Mercader, Oscar Almendros (Sergi Arranz, 55’) i Javi Revert (Guitart, 60’) .

Premià: Doñate, Litus, Cristóbal (Sergio Cobo, 65’), Adolfo, Julio, De Melo, Pol (Juan Garcia, 65’), Vicente, Marco (Alberto, 46’), Gerard i Demba (Edu Alonso, 46’).

Gols: 1-0 Oscar Almendros (23'). 2-0 Marc Vila (25'). 3-0 Javi Revert de penal (47'). 4-0 Sergi Arranz (71'). 5-0 Ritxi Mercader (73').

Àrbitre: Pérez Fernández (Osona)

Targetes grogues: Sergi Romero, Oscar Almendros i Marc Vila del Palamós i Gerard, Cristóbal. Litus, De Melo i Juan Garcia del Premià

Targetes vermelles: Julio del Premià per doble amonestació (42’).

Incidències: 200 espectadors. S’ha entregat una placa a Ràdio Palamós amb motiu de la celebració del seu 30è aniversari.