domingo, 11 de marzo de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 11 DE MARÇ DE 2012


L'esperit del senglar dona la victòria al Palamós enfront l’Avià (2-0)


El Palamós CF ha guanyat a l’Avià per dos a zero i es consolida en segon lloc de la classificació. La primera part ha estat molt ensopida i amb poques ocasions de gol. Al descans s’ha arribat amb empat a zero. En el primer quart d’hora de la segona part, un clar penal de Miguel a Almendros l’ha transformat en gol Javi Revert. A partir del gol del Palamós, l’Avià ha disposat de bones ocasions; Cornellà ha salvat a la ratlla de gol, una rematada de cap de Miki López (65’) i el mateix Miki López ha xutat al travesser (75’). L’Avià s’ha quedat amb un home menys a deu minuts del final per l’expulsió de Sucías. Un clar penal sobre Almendros, l’ha transformat en gol el mateix jugador certificant el dos a zero final. Joan Bayona ha aturat un penal a tres minuts del final.

Palamós: Bayona, Elies (Barrera 55’), Chicho, Cano (Cabratosa 69’), Subi, Marc Vila, Sergi Romero, Almendros (Joël Múrcia 85’), Cornellà, Revert (Guitart 77’) i Sergi Arranz (Ritxi Mercader 61’).

Avià: Edu, Pol, Cortizo, Planas (Raül Sánchez 83’), Viladomat, Miguel (Àlex González 67’), Salla (Guijarro 67’), Sucías, Soler, Noguera i Miki López.

Gols: 1-0 Javi Revert de penal (52'). 2-0 Óscar Almendros de penal (84').

Àrbitre: García Peñacoba.

Targetes grogues: Sergi Romero, Cornellà i Subi del Palamós i Salla, Miguel i Raül Sánchez de l’Avià.

Targetes vermelles: Sucías (81’).

Incidències: 150 espectadors.

No hay comentarios: