martes, 6 de marzo de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 6 DE MARÇ DE 2012


AMBIENT DE 3a DIVISIÓ

D'entrada vull confesar els meus pecats esportius i reconèixer que el partit d'aquest diumenge ha estat el tercer que he vist de primera catalana aquesta temporada. Els dos anteriors varen ser contra el Peralada i el partit d'anada amb el Palamós.
El futbol que he vist de l'equip entrenat per l'Arnau Sala, és mereixedor del reconeixament del que està fent. Avui, de la història no se'n viu, és el dia a dia que et porta els èxits. Allò que la Unió ha aconseguit els anys anteriors, queda pel record dels més grans.
Va ser emotiu trobar-me a l'estadi de Vilatenim amb aficionats de la Unió, molts d'ells, ja els veia a el Far a 3a divisió. Tots deiem el mateix de l'equip, el veuen molt bé i amb moltes possibilitats de seguir a dalt fins al final de la lliga.
La temporada està seguint el guió establert fa uns anys, tornar a la categoria que es mereix la ciutat, els aficionats i el club.
El partit de diumenge va acabar sense gols, però, tots dos equips varen fer molt bon futbol per cambiar el marcador. El partit i l'ambient eren de categoria superior, tant a la grada com a la gespa es notava que hi havia moltes ganes d'ascens. Fins i tot a les velles cabines de les ràdios hi havia l'ambient de les grans tardes de diumenge.
Voldria aprofitar aquestes ratlles per felicitar Ràdio Palamós, pels 30 anys de transmissions i del seguiment que fa de l'equip baix empordanès, i en particular al bon amic Pere Subirana.
No tinc una bola de vidre màgica per endevinar el futur, però si que he vist la il•lusió i les ganes dels jugadors i la junta directiva, i si no és aquest any serà el que ve però tard o d'hora serem a 3a. I el Palamós també crec que hi arribarà, tots dos tenen tot el potencial per fer-ho.
Per acabar unes paraules dedicades a Rafel Vilar que ens va deixar aquesta setmana passada. La seva família i el bàsquet gironí i en particular l'Adepaf han perdut una gran persona i un molt bon entrenador i formador de jugadors. Homes com en Rafel amb la seva feina i entrega han fet gran el bàsquet a casa nostra.

AQUEST ARTICLE DEL PERIODISTA FIGUERENC PITU ANAYA SURT AL DIARI GOL.


Reportatge del "Futbol a la Ràdio" publicat avui al Diari Sport.

Properament penjaré en el bloc la versió més llarga amb tota l'informació i fotografies que tinc. El que surt avui a Sport es un resum.

No hay comentarios: