domingo, 25 de marzo de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 25 DE MARÇ DE 2012

El Palamós ha perdut el primer partit a casa amb Edu Vílchez a la banqueta (2-3) i ara és troba a sis punts del líder, Figueres. La primera part ha acabat amb un ajustat dos a un favorable als palamosins. Sergi Arranz ha marcat només començar el partit (2’). El visitant Àlex ha empatat pocs minuts després i Javi Revert ha fet el dos a un al quart d’hora. En el darrer minut de la primera part Barrera ha tret amb el cap una pilota sota els pals evitant l’empat. Només començar la segona part un discutit penal de Giró a Àlex, l’ha transformat Uri Serra amb l’empat a dos. En el descompte un contracop dels visitants ha significat el 2-3 definitiu, obra d’Uri Grau. Al final del partit el públic s’ha mostrat molt enfadat amb l’actuació arbitral.