viernes, 23 de marzo de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 23 DE MARÇ DE 2012



AQUEST DIMARTS VAIG ESTAR A CAN BARÇA


El Palamós Club de Futbol manté la persecució del líder de la Primera Catalana, la Unió Esportiva Figueres. Els palamosins juguen el diumenge al Nou Estadi Municipal, contra el Vilassar. Quan saltin al terreny de joc ja coneixeran el resultat del Figueres perquè la Unió viatja demà al camp de la Gramanet Milán. Figueres i Palamós estan separats ara mateix per només tres punts. Els dos equips s'hauran d'anar mirant de reüll en el que resta de temporada, fins a saber qui és primer i puja directament a Tercera, i qui és segon i promociona. Aquest cap de setmana, un nou episodi del duel.

El Palamós jugarà contra el Vilassar sabent ja el resultat del Figueres. La Unió juga demà, a les sis de la tarda, al camp de la Gramanet B. De cara a aquest diumenge, és possible que el Palamós no pugui comptar amb David Cornellà. El migcampista no s'ha entrenat aquests dies, primer per unes molèsties als talons i després per unes angines. Qui ja s'ha anat recuperant és Eduard Subirana, que ja s'ha reincorporat als entrenaments després d'una indisposició que ja no el va deixar jugar al camp del Cerdanyola. Pau Gusó ja té l'alta mèdica de la lesió al genoll i està a disposició del tècnic.

El partit Palamós-Vilassar es juga aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda. Mitja hora abans comença el programa "Futbol a Ràdio Palamós", amb la transmissió del partit i les entrevistes als protagonistes més destacats del cap de setmana esportiu.

No hay comentarios: