domingo, 22 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 22 D'ABRIL DE 2012



El Palamós derrota el Farners (3-2)

El Palamós ha guanyat amb moltes dificultats el Farners (3-2) en la primera visita de l’equip selvatà al Nou Municipal. La primera part ha finalitzat amb empat a zero amb un Palamós i un Farners, poc efectius en atac i sense crear ocasions de gol. L’inici de la segona part ha estat espectacular. Un clar penal comès pel capità del Farners Riart sobre Ritxi Mercader li ha permès a Óscar Almendros transformar-lo i marcar el primer gol del partit. En la següent  jugada l’expalamosí Marc Casas ha marcat l’empat, superant Joan Bayona amb eun cop de cap. Seguidament una centrada d’Almendros des de la dreta li ha permès a Guitart fer el dos a un. Novament Marc Casas, el jugador més destacat del Farners, en una jugada individual, ha marcat l’empat a dos. En el minut seixanta-sis una falta llençada per Almendros ha estat rematada per Sergi Arranz després d’haver-se-li escapat al porter Martí Bartrina, marcant el tres a dos definitiu. El Palamós cotinua segon amb 54 punts i vistarà en la propera jornada el camp de la Gramanet B (11:45 H).


Palamós: Bayona, Subi, Chicho, Cano, Barrera, Sergi Romero, Joel Múrcia (Pau Gusó 83’), Marc Vila (Oscar Almendros 30’), Ritxi Mercader (Xavi Giró 79’), Guitart (Quintanilla, 70’) i Sergi Arranz (Cabratosa, 82’).

Farners: Martí, Alfons, Padrós (Martin, 79’), Banal, Riart, Isaac, Marc Vilà, Ivan, Marc Casas, Herrera (Rueda, 67’) i Miki Solà (Criado, 70’).

Gols: 1-0 Óscar Almendros de penal (47’). 1-1 Marc Casas (48’). 2-1 Guitart (56’). 2-2 Marc Casas (63’). 3-2 Sergi Arranz (66’).

Àrbitre: Javier Ramos Sánchez.

Targetes grogues: Sergi Arranz i Barrera del Palamós i a Riart, Isaac I Martí Bartrina del Farners.

Targetes vermelles: Cap.

Incidències: 300 espectadors.  






RESULTATS 21 i 22 D’ABRIL
















PRIMERA CATALANA

PALAMÓS  3 FARNERS 2


TERCERA CATALANA

FE PALAMÓS 1 TOSSA SPORT CLUB 3 (Gol de Gerard Maese)

QUARTA CATALANA

CATALONIA 1 BLANES AT 3

MEDES L’ESTARTIT 0 SANT ANTONI 4


FUTBOL DE BASE FE PALAMÓS

BASE ROSES 3 JUVENIL A 2

JUVENIL B 8 GARRIGUELLA 1

GARROTXA 2 CADET A 3

CADET C 3 BEGUR 2

EF CALONGE ST ANTONI 4 INFANTIL B 2

MALGRAT 2 INFANTIL C 8

FIGUERES 3 ALEVÍ A 3

ALEVÍ B 8 GARRIGUELLA 1

CRISTIANENC 5 ALEVÍ D 7


FUTBOL DE BASE GLOBAL PALAMÓS


PALS 1 GLOBAL PALAMÓS JUVENIL 5


BÀSQUET PRIMERA CATALANA


TIANA 68 ALUPU PALAMÓS 75



No hay comentarios: