jueves, 31 de mayo de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 31 DE MAIG DE 2012



Aquesta és l'anàlisi estadística que ha publicat l'Albert Dalmau (Webby Web) en el "meu blog del Palamós CF". Els números que presenta son contrastats i molt elaborats, però  malauradament només son números. La realitat és un altre. L'anàlisi es el següent:

El Vilassar té tot l'avantatge en la cursa per assolir la segona posició i pujar a tercera. De tots els possibles resultats de la darrera jornada , un 79% juguen a favor seu, mentre un 19% ho fan a favor del Palamós. El 2% restant correspon a la possibilitat de que l'ascens s'hagi de decidir pels barems de joc net (targetes). Vegem-ho:

- Si el Palamós empata o perd, puja el Vilassar.
- Si el Palamós i el Vilassar guanyen, puja el Vilassar.
- Si Palamós guanya i Vilassar perd, puja el Palamós.
- Si Palamós guanya i Vilassar empata...

   - Si el Palamós guanya d'un gol, marcant-ne 2 més que el Vilassar: ?????? Caldría mirar les targetes
   - Si el Palamós guanya de més d'un gol o d'un gol, marcant-ne 3 ó més que el Vilassar: puja el Palamós.


Donades totes aquestes combinacions, millor que analitzem els rivals de Espanyol B i Manlleu per veure ples possibilitats reals del Palamós d'assolir la Tercera Divisió. L'informació es del blog especialitzat en la Tercera divisió (3div5.blogspot.com.es)

L'Espanyol B tindrà un rival relativament cèlebre. Dic relativament perquè l'Extremadura UD actual és una refundació del cèlebre equip blaugrana (el CF Extremadura) que va arribar a jugar dos cursos a Primera Divisió (1996-1997 i 1998-1999). Es va refundar el 2007, i va ascendir en 3 anys fins a Segona B (2010-2011), categoria que va perdre el curs passat. L'equip juga al mateix escenari, el Francisco de la Hera (12.000 espectadors), que va viure tardes de glòria a l'elit fa una dècada. Ha quedat tercer al grup 14, encaixant ben pocs gols, 24 en 40 partits oficials. A la primera ronda ha eliminat l'Haro Deportivo per un global de 2 a 1.

El rival del Manlleu el CD Binissalem ha estat sotscampió al grup 11, el balear i aquest curs ha estat notícia (de fet, fa només unes setmanes), per haver-se imposat a la Copa Federació, convertint-se en el primer equip de Tercera en assolir-ho des de 2005. Els mallorquins van vèncer amb un balanç a la final, si més no, curiós: imposant-se 5 a 0 a casa i perdent al camp del Lemona per 6 a 1. A més, pel camí cap al títol es van desfer del Santboià, en un partit d'anada (4-0) polèmic. L'enfrontament contra l'equip de l'extècnic manlleuenc, Miguel López, pot servir de precedent per a Francesc Cargol. L'equip mallorquí busca l'ascens a Segona B, quelcom que mai ha aconseguit. De fet, aquest és el millor any de la història  del club, amb la segona plaça a Tercera i el triomf a la competició federativa.

No hay comentarios: