miércoles, 23 de mayo de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 23 DE MAIG DE 2012


D'entrada felicitar a Joaquim Maria Puyal per haver estat escollit "Català de l'any" en una gala organitzada per TV3 i el Periòdico. El "mestre" Puyal va fer un discurs extraordinari i va salvar un acte poc preparat, mal organitzat i amb una deficient realització televisiva.

M'agradat molt la sinceritat de David Villa dient que no juga l'Eurocopa 2012. Ha descarregat la responsabilitat al bó de Vicente del Bosque. Al meu entendre hauria estat molt injusta la convocatòria del "guaje" en detriment d'altres futbolistes que han fet una gran temporada.

Confio molt i molt en el Prat i amb el seu ascens a Segona B. Una victòria aquest proper cap de setmana a les instal.lacions Sagnier provocarien que els dos segons classificats de Primera Catalana tinguin garantit l'ascens a Tercera facin el que facin en la promoció. El descens del Nàstic fa que les opcions de pujar a Segona B dels catalans es redueixin. D'entrada la Pobla no te cap opció (per culpa del descens a Segona B del Nàstic) i L'Espanyol B i el Manlleu van empatar els partits d'anada, tot i que encara han de jugar dos eliminatòries més.


No hay comentarios: