domingo, 20 de mayo de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 20 DE MAIG DE 2012

El Palamós guanya el San Lorenzo (3-0) i continua segon

El Palamós club de Futbol ha guanyat comodament al San Lorenzo de Terrassa (3-0) en partit disputat en el Nou Municipal. Els palamosins han estat molt superiors al seu rival al llarg de tot el partit. El Palamós continua lluitant per la segona plaça que dóna dret a jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió ja que el Vilassar també va guanyar (1-0) i tot es decidirà en les dues últimes jornades del campionat. El Palamós jugarà el proper partit al camp del Montcada..

El partit ha estat marcat per la forta pluja que ha caigut durant la tarda a Palamós, tot i que el drenatge del camp ha funcionat perfectament. El primer gol ha arribat en el minut 21 quan el central palamosí David Cano ha rematat amb el cap una centrada d’Oscar Almendros, que ha estat el millor jugador del partit. El mateix Oscar Almendros ha provocat els dos gols que han sentenciat el matx a l’inici del segon temps. En el minut 53 un potent xut d’Almendros ha estat refusat pel porter visitant i el golejador Javi Revert, molt atent, ha rematat marcant el 2-0. El mateix Almendros en una gran jugada personal ha marcat el definitu 3-0.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Palamós: Bayona, Barrera (Elies, 82’), Cano, Chicho, Subi, Fran Mejías, Ritxi Mercader (Marc Vila, 60’), Batanero, Sergi Romero (Cabratosa, 74’), Oscar Almendros (Joël Múrcia, 72’) i Javi Revert (Guitart, 80’).

San Lorenzo: Jihad, Gabi (Dani Corral, 55’), Lobo (Carlos Sánchez, 80’), Cuadras, Juan Jesus, Ferrero (Quim, 55’), Mariano (Peque, 43’), Toni, Ruben, Imanol i Pedrito.

Gols: 1-0: Cano (21’). 2-0: Javi Revert (53’). 3-0. Oscar Almendros (58’).

Àrbitre: Gomez Hernández.

Incidències: 300 espectadors. La recaptació del partit ha estat destinada integrament a la coordinadora SOS RICHI pel tractament de càncer que esta rebent el nen palamosí de sis anys Ricard Garcia a Boston.