domingo, 13 de mayo de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 13 DE MAIG DE 2012



Primer de tot vull felicitar als meus amics del Figueres per l'ascens a Tercera. Han estat una maquina en aquesta segona volta. Son els justos campions de la categoria. Enhorabona figuerencs.

En segon lloc no m'agradat gens el descens del Villareal a Segona A. Amb aquests descens el Villareal provoca el descens del seu filial i el Girona esta virtualment salvat en aquests moments.

I en tercer lloc el Palamós ha recuperat el segon lloc gràcies a la victòria de dissabte al camp del Mollet (3-4). El Palamós ara es segon per un sol gol de diferència ja que te els mateixos punts que el Vilassar (60) a falta de tres jornades pel final de la lliga de Primera Catalana. La diferència de gols particular esta empatada ja que el resultat al camp del Vilassar va ser de 0-1 i a Palamós de 2-3. En el gol-average general el Palamós suma una diferència de 28 gols (gols marcats menys gols rebuts) per 27 del Vilassar. En cas d'empatar el gol-average general, el primer que es mira son qui te mes gols marcats que ara es favorable al Vilassar que en té 57 per 55 del Palamós.

Tots dos equips juguen dos partits a casa i un a fora en les tres jornades que falten pel final de lliga i en dos d'aquestes tres jornades repetiran rival (Montcada i Lloret). El calendari de tots dos equips es aquest:

PALAMÓS-SAN LORENZO
MONTCADA-PALAMÓS
PALAMÓS-LLORET

VILASSAR-MONTCADA
LLORET-VILASSAR
VILASSAR-GUÍXOLS

En el cas d'un hipotètic ascens del campió de Tercera el Prat a Segona B, els dos segons classificats dels dos grups de Primera Catalana pujarien directament a Tercera i no només el guanyador de l'eliminatòria, tot i que amb tota seguretat la FCF obligarà a jugar la promoció d'ascens de Primera Catalana a Tercera els dies 10 i 17 de juny. El perdedor de la promoció a Tercera podria pujar també en el cas que algun dels altres tres equips catalans que juguen la fase d'ascens a Segona B pugen, tot i que això no se sabra fins el dia 24 de juny.

No hay comentarios: