jueves, 10 de mayo de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 10 DE MAIG DE 2012


Molt bona  i encertada la decisió de fer aquests cartells de la gent del Club Esportiu Palamós per promocionar el darrer partit de la temporada del Senior masculí A que es juga la classificació per el Play-off d'ascens de Copa Catalunya així com el partit del Tercera Catalana que és juga la permanència. La pregunta es...però quin dia es juguen els partits? La resposta es dissabte 12 de maig. Sembla ser que "algú" va oblidar-se de posar la data del partit en el cartell. De tota manera i en la majoria de comerços que he vist el cartell la data s'ha afegit en rotulador.

El Palamós jugarà aquest cap de setmana al camp del Mollet en un horari tan poc habitual com dissabte a les dotze del migdia. Segons m'han explicat el canvi de diumenge a dissabte es per la coincidència amb el Gran Premi de Formula 1 que es disputa a Montmeló. Sembla que els de la Formula 1 tenen por que el partit Palamós-Mollet de Primera Catalana pugui resta públic a la carrera...

I parlant de Formula 1. Es normal que aquest Gran Premi que compta amb rics patrcinadors i entrades a la venda a preu d'or rebi subvencions institucionals per molta promoció que faci de Catatalunya? Per mi NO.


No hay comentarios: