domingo, 6 de mayo de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 6 DE MAIG DE 2012

El Palamós guanya a l’últim minut i de penal el derbi amb  el Peralada (2-1)

Javi Revert, autor dels dos gols. (Foto: S. Cortés)

El Palamós club de Futbol ha guanyat de penal i a l’últim minut el derbi gironí amb el Peralada (2-1) que s’ha disputat aquesta tarda en el Nou Muncipal davant 250 espectadors. Els palamosins continuen tercers a la classifició de Primera Catalana amb 57 punts, després de les victòries del Vilassar davant el Mollet (3-2) i del San Cristobal enfront la Gramanet B (2-1). El Palamós visitarà el proper dissabte el camp de la Mollet (12:00 H).

El primer gol del partit ha arribat en el minut 18 quan una centrada d’Oscar Almendros ha estat rematada amb el cap pel golejador Javi Revert, que ha tornat a la titularitat davant el Peralada. A partir del gol dels palamosins, el Peralada ha passat ha dominar, tot i que no ha creat ocasions. La mes clara dels visitants ha estat un xut d’Isma que ha desviat Joan Bayona a poc del descans (44’). El Palamós ha anat de més a menys en aquest primer temps. La segona part ha començat igual amb un Peralada dominant el joc i el Palamós amb el marcador a favor. Al quart d’hora del segon temps ha debutat el nou fixatge del Palamós, el migcampista andalús Fran Mejias. En el minut 63 ha arribat l’empat del Peralada amb un xut creuat de Tidian, que ha fet justícia als mérits ofensius dels visitants. En el temps de descompte una centrada d’Almendros l’ha tocat amb la mà Sergio Garcia fent un clar penal que ha transformat Javi Revert en el gol de la victòria.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Palamós: Bayona, Elies (Barrera, 70’), Chicho, Cano, Subi, Sergi Romero, Joel Múrcia (Fran Mejias, 60’), Oscar Almendros, Ritxi Mercader (Guitart, 80’), Sergi Arranz (Marc Vila, 55’) i Javi Revert.
Peralada: Santi, Litus, Antoni, Chacón (Moha, 83’), Mate, Robert, Tidian (Bermudez, 81’)), Isma, Pastor, Arimany (Julien, 81’) i Sergio Garcia.

Gols: 1-0: Javi Revert (18’). 1-1: Tidian, (63’). 2-1: Javi Revert de penal (96’).

Àrbitre: Garcia Fuster.
Targetes grogues: Ritxi Mercader del Palamós i a Isma,Tidian, Moha, Chacón, i Sergio Garcia del Peralada.