domingo, 29 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 29 D'ABRIL DE 2012

El Palamós perd al camp de la Gramanet B.

Fluix partit del Palamós que ha perdut al camp de la Gramanet B (1-0). L’equip palamosí  continua amb 54 punts a dotze del líder, UE Figueres. Les defenses s’han imposat clarament als atacs. El Palamós ja fa quatre partits que no guanya ni marca fora de casa. En tota la primera part només cal destacar una rematada amb el cap de Sergi Arranz. Els dos porters han estat els jugadors mes destacats, tot i que en el darrer minut del partit Martí, que ha entrat en el segon temps, ha marcat en el temps de descompte després de superar Joan Bayona amb un xut ras i creuat des de l’àrea petita que ha significat una nova derrota de l’equip d’Eduardo Vílchez.

Gramanet B: Xavi Comas, Oscar, Pons, Borja Esteve, Valdivia, Edgar, Carles Vidal, Raül, Hospital (Martí 83’), Gueri i Pedroa.

Palamós: Bayona, Elies, Cano, Chicho, Subi, Joël Múrcia (Pau Gusó, 83’)  Sergi Romero, Ritxi Mercader (Quintanilla, 55’), Oscar Almendros, Sergi Arranz i Francesc Guitart (Javi Revert, 68’),

Gols: 1-0 Martí (93’).

Àrbitre: David Pinel Fernández.

Targetes grogues: Sergi Romero del Palamós.