miércoles, 27 de junio de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 27 DE JUNY DE 2012





El programa "Futbol a Ràdio Palamós" vol celebrar aquest proper dissabte 30 de juny els 30 anys de retransmissions esportives amb un sopar de tots els col.laboradors que han participat en el programa en aquestes tres decades. El sopar es farà al Restaurant Capri a partir de les nou del vespre. El sopar serà un menú tancat al preu de 20 euros i consistirà amb un pica-pica, un  segon a escollir, postres, aigua, ví, cava i uns didalets.


Equip d'esports de la Ràdio a la Christmas Race 1986


BREU HISTÒRIA DE "FUTBOL A RÀDIO PALAMÓS"

Francesc Sánchez Carcasses "Xicu", Lluís Frou, Martí Sansebrià, Francesc Torres, José Luis Alaminos, Francesc Garcia, Vicens Calderon, Jaume Soler, Pere Subirana, Jaume Mullor, Mario Robert, Albert Font, Abel Espinosa, Carles Ribas, Jordi Padrosa, Jaume Aubeso, Josep Soldado, Josep Ribas, Ramon Ribas, Dani Robert, Oscar Fraile, Laura Avilés, Marc Serra, Marc Sureda, Marc Tabernero, Elena Rodríguez, Guillem Cantorné o Raimon Trujillo entre molts d'altres  han fet transmissions i programes d’informació esportiva, des de l’any 1982, quan Francesc Sánchez Carcasses, en Xicu (fotografia),  va presentar i dirigir els primers programes

Amb els anys, i de la mà dels diferents presentadors, ha anat variant el seu esquema, però sempre conservant l’objectiu principal: informar dels diferents clubs o entitats del municipi que desenvolupen activitats locals a nivell esportiu. Sempre s´ha procurat oferir un programa plural amb la participació de tothom i donant cabuda als diferents esports (futbol, bàsquet, vela, futbol sala, atletisme...)


.

Especialment s´ha tractat la informació referent al Palamós CF, amb la participació d´un seguit de col•laboradors dins d’un apartat d´opinió. Aquestes tertúlies s´han fet normalment un cop per setmana, i han comptat amb professionals de la informació o persones que segueixen d’aprop el món esportiu.

No hay comentarios: