lunes, 16 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 16 DE JULIOL DE 2012

Assaig molt positiu per als dos equips tot i la diferència de categoria i de ritme d'entrenaments. En la primera part el Palamós va estar molt ben col·locat en defensa i va evitar que el Barça B arribés amb perill. Només un error defensiu va permetre a Rodri marcar el 0-1 des de l'interior de l'àrea (43'). En la segona part l'entrada de Rafinha va ser molt ben rebuda pel públic, entre el qual hi havia el seu germà Thiago. Les millors ocasions van ser protagonitzades per Rafinha i Sergi Roberto. Tots dos van enviar un xut al pal. El segon gol va arribar després d'una bona jugada personal d'un dels fitxatges del filial blaugrana, Joan Roman, que va mostrar la seva qualitat tècnica.

Muñoz, a prova

El que va ser el màxim golejador del Girona en la divisió d'honor juvenil la temporada passada, Gerard Muñoz, farà la pretemporada amb l'equip d'Edu Urdiales. Òscar Trigo, del Vilobí juvenil, també està a prova. D'altra banda, es va confirmar que Peque s'havia trencat un dit del peu en el primer entrenament de la temporada i estarà de baixa sis setmanes com a mínim.