lunes, 9 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 9 DE JULIOL DE 2012



CATORZENA EDICIÓ DEL CAMPUS DE RUPIT

L’Associació Esportiva Grup Millora de Palamós ha organitzat la catorzena edició del campus de futbol que fa cada estiu a la localitat de Rupit, a la comarca d’Osona. L’activitat està adreçada a nens d’entre 7 i 16 anys.  que han rebut formació tècnica i tàctica per progressar en la pràctica del futbol.

Els promotors d'aquest campus són els exfutbolistes Jordi Condom, Robert Aldavert ‘Robi’ i Jordi Melero. L'objectiu d'aquesta estada ha estat treballar l'aspecte esportiu però també el social, fomentant la convivència entre tots els participants. De fet, es tracta d'acostar-se el més possible a l'ambient que es viu en una concentració de futbolistes professionals. Aquest Campus que el Grup Millora organitza a Rupit s' ha fet del 2 al 6 de juliol, amb la participació d'uns 40 nois.

Cada dia escolto crítiques als fixatges que ha fet fins ara el Palamós. No agrada que tres dels sis vinguin del Lloret i de la maneta del nou mister Edu Urdiales. Sincerament no puc opinar al respecte. Suposo que la junta ha fet una valarció qualitat - preu i ha fitxat el que li han dit. Temps al temps.

Aquest matí he entrat a la Web oficial del Palamós CF i he llegit això: "LA WEB DEL PALAMÓS CF ESTÀ TEMPORALMENT INACTIVA. EN BREU TORNARÀ A SER OPERATIVA AMB UN NOU DISSENY". Esperem que el terme breu sigui realment breu.

Gairebé migdia del dilluns i la RFEF no diu res dels "ascensos administratius". Quina poca-vergonya.

Escoltant un "temazo" de l'estiu passat "Welcome Saint Tropez". Super-recomanable.


L'OPINIÓ DEL MESTRE GARCIA RESPECTE SARA CARBONERO.

José María García, uno de los emblemas del periodismo deportivo patrio. "Tiene un físico espectacular, se desenvuelve bien, le quiere mucho la cámara... Pero no es una brillante periodista, no es una triunfadora. Qué está buena, sí; qué es buena, no", afirmaba. García hizo estas declaraciones mientras daba una charla en el curso de verano Las nuevas formales de comunicación: redes sociales y códigos no verbales, organizado por la Universidad Rey Juan Carlos, en Aranjuez (Madrid).

No hay comentarios: