lunes, 3 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 3 DE SETEMBRE DE 2012

El Palamós no fa un bon partit però treu un punt

Futbol. 3a divisió. El fort vent va condicionar el joc dels dos equips i es van veure poques ocasions de gol durant els noranta minuts

Barrera enmig de rivals de la Muntanyesa

MUNTANYESA 1

PALAMÓS 1

El Palamós va empatar a un gol en el primer partit de la temporada al Municipal. L'equip dirigit per Edu Urdiales no va poder repetir la gran actuació de la primera jornada i va fer un partit força discret contra la Muntanyesa, en un enfrontament en què el fort vent va ser el protagonista. Observant els mèrits d'un equip i l'altre, l'empat final es pot considerar un resultat just. Després de dues jornades, el Palamós suma 4 punts, es col·loca a la meitat de la classificació i encara no ha perdut.
En la primera meitat va ser la Muntanyesa qui va portar la iniciativa en el joc i va tenir més possessió de pilota, tot i que cap dels dos equips va ser capaç de crear sensació de perill davant la porteria contrària. Tot i no tenir el domini, les dues úniques aproximacions van ser del conjunt palamosí. Primer amb un xut de Javi Revert que va sortir fora per poc en el minut 41, i després amb el primer gol de la tarda que va marcar el degà en el minut 42. El migcampista David Batanero va executar perfectament un llançament de falta que va superar el porter rival Suriñach. Amb aquesta diana, Batanero es va estrenar com a golejador palamosí. Amb 1-0 al marcador es va arribar al descans.
La segona part va començar amb el domini altra vegada de la Muntanyesa. El conjunt del districte barceloní de Nou Barris va marcar el gol de l'empat en el minut 68, quan el davanter Hèctor va afusellar el porter Bayona des de l'interior de l'àrea petita. Fins al final, cap dels dos equips va ser capaç de crear cap ocasió clara de gol, ja que el fort vent impedia combinar amb facilitat i fer bons controls de pilota. En el temps afegit, el col·legiat va expulsar Hèctor de la Muntanyesa amb vermella directa per haver agafat la pilota amb les mans.

PALAMÓS: Bayona, Sergio García (Marc Vila, 61'), Chicho, Venzal, Subi, Sergi Romero (Ritxi Mercader, 80') Batanero, Toni Gálvez (Cano, 54'), Barrera, Almendros i Javi Revert.
MUNTANYESA: Suriñach, Romera, Dani Garcia, Uri, Acosta, Padilla, Héctor, Miralles (Sala, 78'), Dani Sánchez, Nils i Josua (Luque, 61').
GOLS: 1-0 (42') Batanero. 1-1 (68') Héctor.
ÀRBITRE: Pazo Mora. T.G.: Chicho del Palamós i Acosta, Padilla i Héctor de la Muntanyesa. T.V.: Hèctor (92')
PÚBLIC: 300 espectadors.

No hem estat a gust sobre el camp. El més positiu que hem aconseguit és el punt, ja que no hem estat bé en cap aspecte del joc
No entrenem amb aquest vent tan fort i no hem pogut fer res del que preparem durant la setmana