miércoles, 12 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 12 DE SETEMBRE DE 2012



El porter del Palamós Joan Bayona,forma part d'una tria de jugadors feta pel seleccionador català amateur, Toni Almendros, per a una sessió d'entrenament en què l'equip s'enfrontarà al Badalona al CAR de Sant Cugat. No és la llista definitiva, però de la preselecció en sortirà la convocatòria per a la fase intermèdia de la copa de les Regions UEFA, que es disputa d'aquí a un mes a Kíev. Hi ha moltes cares noves respecte a l'equip que va guanyar la fase estatal.

Els jugadors prendran part avui dimecres 12 de setembre en una sessió d'entrenament -un partit amistós enfront del CF Badalona- (18.30 h) a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat, de la preselecció autonòmica masculina que des d'avui prepara la 8a edició de la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA, que enguany es disputarà a Kiev (Ucraïna) del 8 al 14 d'octubre. Catalunya, que dirigeix Toni Almendros, s'haurà d'enfrontar als representants de Bèlgica (Ardennes), Eslovènia (Ljubijana) i la mateixa Ucraïna (Nove Zhytya). El campió d'aquesta fase afrontarà, cap a finals de la temporada 2012-2013, la final de la competició, en unes dates i seu encara per definir.

La convocatòria de la selecció catalana amateur per a l'amistós d'avui la formen David Busquets, Pedro del Campo, Pol Compte i Guillem Cornellà de la Unió Esportiva Figueres, Victorio (Castelldefels), Iñigo, David Garcia, Josep Caballé, Boris i Gallego (Cornellà); Cano, Rovira, Jaume i Javier León (Europa); Vivó, Boira i Luca Ferrone (Gavà); Chinchilla (Júpiter); Carlos Martínez (Olot); Bayona (Palamós); Heredia (Santboià) i Carles Montoro (Terrassa).


A l'imatge de Sergi Cortés veiem el capità del Palamós Joan Bayona abans de començar el partit d'aquest passat dissabte al camp del Gavà.

No hay comentarios: