lunes, 10 de septiembre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 10 DE SETEMBRE DE 2012EDU URDIALES NO VOL QUE EL SEU EQUIP REPETEIXI L'ACTITUD DE DISSABTE AL CAMP DEL GAVÀ

L'entrenador del Palamós Club de Futbol, Edu Urdiales, és va mostrar molt empipat amb l'actitud que va mostrar el seu equip aquest passat dissabte al camp de la Bóbila de Gavà on va perdre el primer partit de la temporada per tres gols a un. Urdiales va dir que: "L'equip no va posar les ganes necessaries per jugar un partit de futbol. A Tercera Divisió cada partit s'ha de lluitar i si no ho fas et converteixes en un equip vulgar com ens va pasar dissabte a Gavà. En aquesta categoria cal correr i si no ho fas dificilment guanyeras partits" El tecnic de l'equip palamosí també va dir que: "esperem que l'actitud de dissabte al camp de la Bóbila no torni a succeir més, sinó patirem". Urdiales te molt clar que: "El Palamós no era un super equip després de guanyar al camp de la Gramanet ni ara som un equip de baix per haver perdut al camp del Gavà".

A l'imatge l' entrenador del Palamos Edu Urdiales a la banqueta del camp de la Bóbila de Gavà aquest passat dissabte, juntament amb els seus ajudants Pere González i Miki Gonzalez. (Foto: Sergi Cortés)

No hay comentarios: